POPULARNA SERIJA

JELENA VELJAČA OTKRILA KAKO ĆE ZAVRŠITI 'POGREŠAN ČOVJEK' Na Instagramu je objavila zankovitu fotografiju: 'Srce mi se slomi svaki put kad završi'

Ljubav Ivane Roščić i Emira Ćatovića, koji igraju uloge Lee i Lazara, daje naslutiti da će na kraju biti hepiend
 CROPIX

Jelena Veljača fotografijom na Instagramu otkrila je kako će završiti RTL-ova serija “Pogrešan čovjek”. Autorica serije objavila je fotografiju na kojoj se glavni likovi Lea (Ivana Roščić) i Lazar (Emir Ćatović) ljube dok on u naručju drži bebu.

“Kraj. Srce mi se slomi svaki put kad završi”, napisala je Veljača, dajući do znanja da će serijal završiti hepiendom. Podsjetimo, radnja serije prati samohranu majku Leu koja je zatrudnjela nakon što je silovana na tulumu. Lea je 16 godina uvjerena da ju je silovao Lazar, s kojim se zbližava nakon što je on odslužio zatvorsku kaznu. Tijekom serije ona se emotivno lomi između zgodnog doktora (Igor Kovač) i Lazara, a ispostavlja se da je nije silovao on nego njegov brat (Petar Benčina).

No, Lazar, u trenucima dok se Lea udaje za doktora, spava s bratovom ženom (Bojana Stefanović), koja ostaje trudna. Jelena Veljača objavom na Instagramu nije dala naslutiti drži li glavni glumac serije u naručju bebu koju je dobio s voljenom Leom ili s bratovom suprugom, no sudeći po fotografiji, ljubav će na kraju pobijediti sve prepreke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:21