UVIJEK TAJANSTVENA

Jelenu Rozgu pitali ima li novog dečka: ‘Mogu vam reći da sam sretna‘

Splitska pjevačica sa svojim privatnim životom posve je zadovoljna, a prisjetila se i smiješnih udvaranja

Jelena Rozga

 John Pavlish

Splitska pjevačica Jelena Rozga, u intervjuu za srpski Blic otkrila je kako joj oduvijek najveću sreću u životu pruža - glazba. Zbog prisilnog odmora koji je njoj i njezinim kolegama nametnula korona, nije naravno sretna, ali se nada kako će ova godina biti profesionalno bolja od prethodne. No sudeći po Rozginim odgovorima, sa svojim privatnim životom posve je zadovoljna, premda nije odgovorila na vrlo izravno pitanje ima li životnog partnera kao što se to spekulira u nekim medijima.

- Partner je netko tko treba vaš život upotpuniti i da možete tu sreću dijeliti i zajedno je stvarati, ali svakako da nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna - odgovorila je pjevačica Blicu. izjavila je također kako je ona osoba koja se iz prošlosti i svojih grešaka trudi izvući najbolje. "Da budem mudrija, pametnija i da nešto naučim. Sretna i zadovoljna jesam i smatram da sam dosta postigla. Ali najveću sreću meni oduvijek pruža glazba. Kada sam na bini, ja zaista živim punim plućima i tada osjećam neizmjernu sreću."

Na pitanje koje su najsmiješnije situacije kada su joj se udvarali muškarci, kazala je kako je kroz život nailazila na puno različitih situacija.

- No mogu reći da je dobro što muškarci i dalje imaju želju da se udvaraju ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode - uzvraća Rozga. Dodala je da kao i u glazbi i u životu, i u ljubavi uvijek ide srcem.

- Jer samo se srcem dobro vidi, zar ne? Šalu na stranu, kada mi srce kaže da radim ispravnu stvar, kalkulacijama nema mjesta. Često mislim da sve što mi je život donio je bila neka vrsta nagrade što sam uvijek išla čistog srca i s emocijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:09