ZABAVNI SHOW

Jerković i Amulić otvorili ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Ivo, opireš se emocijama pa žena mora uzeti stvar u svoje ruke‘

U drugoj emisiji desete sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘ parovi izvode pjesme žanrova country i novi val

Ivo Amulić i Iva Jerković

 Screenshot

U drugoj emisiji desete sezone showa "Zvijezde pjevaju" parovi izvode pjesme žanrova country i novi val.

No, prvi put netko se na kraju emisije neće veseliti jer će jedan par, zahvaljujući bodovima koje će skupiti na osnovi ocjena žirija i telefonskih glasova gledatelja, ispasti. Od prošle subote traje glasanje za omiljeni par u showu, a večeras će netko od njih napustiti natjecanje.

U večerašnjem programu nastupit će mlade glazbene zvijezde u duetu Eni Jurišić i Matija Cvek, koje će izvesti zajednički singl "Trebaš li me".

Emisiju su večeras otvorili glumica Iva Jerković i Ivo Amulić s pjesmom "Jolene" Dolly Parton i osvojili 28 bodova te niz pohvala.

"Iva, kod tebe mi se sviđa što imaš izuzetno višeslojan pjevački personal. Ivo, opireš se emocijama, što znači da tada žena mora uzet stvari u svoje ruke", rekla im je članica žirija Danijela Martinović.

Zatim su se na pozornici pojavile Ivana Kindl i Marina Orsag i otpjevale su hit 'Kao pjesma' od Cacadou looka. Od žirija su dobile 31 bod.

"Za razliku od prošlog puta, sada je ovo bilo top. Lijepo vam je sjela ova pjesma", rekla im je nakon izvedbe Zorica Kondža. "Pjesma vas je pomladila", dodao je Jurica Pađen.

image

Zvijezde pjevaju

Screenshot

Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo treći su par koji je izašao na pozornicu i otpjevao country hit 'Ring Of Fire' od Johnnyja Casha. Žiri ih je ocijenio s 24 boda.

Nastup im je pohvalila Zorica Kondža.

image

Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo

Screenshot

Areta Ćurković i Goran Bošković oduševili su s pjesmom ''Baum Bam Bam' od Cacadou looka. Od žirija su dobili sveukupno 28 bodova. Marko Tolja im je rekao da jako dobro napreduju za razliku od prošlog puta te nahvalio Aretu.

Glumac Marko Braić i njegova mentorica Gina Damjanović večeras su izveli 'Not Ready To Make Nice' od grupe The Chicks, a žiri im je čak i zapljeskao i dodijelio visokih 35 bodova. Dobili su prve tri devetke ove sezone.

"Ovom pjesmom ste pomaknuli granice", poručila im je Danijela Martinović.

Redatelj i scenarist Mario Kovač i mentorica Lu Jakelić otpjevali su hit 'Troje' sastava Xenia i podignuli publiku na noge. Žiri je ovom dvojcu dao 26 boda. Marko Tolja smatra da Mario bolje pjeva sam nego u dvoglasju.

Radijska i HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach pjevali su pjesmu 'Ljepota' Emilije Kokić i osvojili 25 bodova.

"Drago mi je da ste odabrali ovu pjesmu i baš mi je drago što sam je čula. Nemam puno zamjerki, ali Majo, pusti malo više glasa, oslobodi ga", komentirala je Zorica Kondža. "Ovo je bilo školski, malo si trebala odlebditi", rekao je Maji Jurica Pađen.

Radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i mentor Mario Lipovšek Battifiaca napravili su odličan nastup i izveli hit 'Niko kao ja' od Šarla Akrobate i dobili 27 bodova od žirija. Žiri je sa smiješkom rekao da su uzeli jako zahtjevnu pjesmu, a Danijela se pitala postoji li još jedna pjesma s tako malo teksta, a tako dobra.

"Donosite ozbiljan show i zato vas ovdje želimo puno, puno", poručila im je Danijela. "Lijepo ste nas zabavili za kraj. Pjevali ste u puno glasova, ali problem je bio kad ste 28. put fulali stih 'Niko kao ja', pa ću vam morati smanjiti ocjenu", našalila se Zorica.

Dvojac je na ruku zapisao tekst. "Imamo tekst kao Čačić kad dođe u Otvoreno", rekao je Mario.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 06:53