ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Jole je odlučio usporiti tempo: 'Tijekom zime sam bio na manjem operativnom zahvatu'

Zagreb, 271015. Avenija Dubrovnik 15. U paviljonu 10 Zagrebackog velesajma odrzava se prva vecer BIPA FASHION.HR-a. Na fotografiji: Ana i Josko Cagalj Jole. Foto: Livio Andrijic / CROPIX
 Livio Andrijić / CROPIX

Joško Čagalj Jole gostovao je kod Gordana Vasilja na Radio Dalmaciji i tom prilikom otkrio njegovoj publici jedan nepoznat detalj.

Naime, jedan od najomiljenijih zabavljača na hrvatskoj estradnoj sceni tijekom zime je bio na jednom manjem operativnom zahvatu.

- Imao sam na grlu jednu leukoplakiju, ovu zimu. Bilo je kao hoćemo li to pratiti, da se povuče, bio sam i pušač i ja volim kasno jesti i piti, tako da malo ta kiselina, refluks, malo cigarete pa ti iziritiraju ono što je meni bitno, a to su grlo i glasnice. Ja se ne volim s tim zezati i onda sam rekao idemo maknuti tu leukoplakiju i evo, glasnice su mi super. Ja nikad nisam imao polip, tako da je to rezultiralo da sam se ostavio cigareta. Ja sam uvijek svima na usluzi, rekao sam sad ću se malo više posvetit sebi, djeci, ne mogu ja sve stići - rekao je Jole. I kad dođe umoran s puta, ne može odbiti pozive prijatelja da im dođe na feštu.

- Ovaj otvara kafić, ovaj dobio sina, ovaj me zove na peku. Ja sam to sve pokrivao i nenaspavan i umoran, a sad sam odlučio samo malo usporiti i evo zdravlje je odlično, grlo nikad bolje - zaključio je Jole.

Leukoplakija je zdravstveno stanje usne šupljine koje karakteriziraju zadebljane, bijele mrlje na unutarnjoj strani obraza, na desnima, donjim dijelovima usta, a ponekad i na jeziku. ako je uzrok leukopakije nepoznat, smatra se da je uporaba duhana, uključujući i pušenje i žvakanje, odgovorna za većinu slučajeva.

Kad je njegova obitelj u pitanju, glazbenim stopama krenula je i Jolina najstarija kći Iva koja je nedavno zapjevala s Tončijem Huljićem, a kako Jole kaže, svojim kćerima zanimanje ne nameće pa će im pustiti da se bave onime što vole. Pjevač će u lipnju proslaviti desetu godišnjicu braka sa suprugom Anom, a zajedno imaju tri djevojčice. No, kako Jole kaže, voljeli bi ih imati još.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:25