‘ISTI SU‘

Jole komentirao vezu Graše i Hane: ‘Pa ja sam to znao mjesecima prije njih‘

Obitelj Huljić pozvala ga je kod sebe doma i priopćila sretnu vijest, no Joško Čagalj Jole tvrdi da je on to već znao!

Jole o vezi Petra Graše i Hane Huljić

 Cropix

Veza Hane Huljić i Petra Graše u posljednje je vrijeme najkomentiranija 'slavna veza' u Hrvatskoj, a o njoj se sada oglasio i poznati glazbenik Joško Čagalj Jole.

"Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompaktni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni. Bio sam pozvan od Tončija, Vjekoslave, Hane i Petra, hajde kao dođi. Onda sam došao, sjeo za stol i kažu oni, zvali smo te pošto si član obitelji, moramo ti nešto saopćiti. Petar i Hana su skupa. Onda je Petar to potvrdio, a ja sam samo dodao da sam ja to znao i par mjeseci prije njih pa smo se šalili", rekao je za InMagazin Nove TV.

Prisjetio se i raznih poslova koje je radio prije glazbene karijere - bio je konobar, čistač plaže, iznajmljivač pedalina i ležaljki, te garderobijer. Kaže da njegova djeca nisu razmažena.

"Pa moji sigurno nisu razmaženi, čak sam i ponosan kako pred blagdane znaju reći - tata, ne treba nam ništa, samo da znate. Smatram da ljudi moraju znati što znači zaraditi kunu, plaću, kad to osjetiš dok si mlad, onda ideš tako kroz život, znat ćeš cijeniti velike i male stvari", govori Jole, koji će upravo u krugu svoje obitelji i prijatelja provesti nadolazeći Božić.

"Odemo ja i moje kolege sa ženama, ja, Huljić, Grašo, Rozga, Neno Belan, Tomo Mrduljaš, svi koji se nađu u Splitu, odemo ujutro na kavu, onda nešto kratko, onda malo fritule, lignje, i onda se ide doma odmoriti. Pa polnoćka, pa ručak, to mi je jedna od tih stvari koje u vrijeme Božića dobiju još jednu veću dimenziju kad je cijela obitelj na okupu", otkriva pjevač za InMagazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2023 04:10