ISKRENO O SVEMU

Jole otkrio bi li išao i na peto dijete da nije dobio sina: ‘Okupio sam obitelj, kćeri su počele plakati...‘

Pjevač i supruga Ana jedan su od najskladnijih domaćih parova, a u braku su dobili Ivu, Emu, Tiju i Ivana Luku

Joško Čagalj - Jole u Special Happy Showu

 Kristijan Jalšić/Happy FM/

Popularni Joško Čagalj - Jole bio je gost Special Happy Showa. Voditelj Elvis Mehičić i Jole, osim o karijeri, razgovarali su i o njegovoj obitelji. Pjevač i supruga Ana jedan su od najskladnijih domaćih parova, vjenčali su se 2006. godine, a u braku dobili tri kćeri - Ivu, Emu i Tiju te sinčića Ivana Luku.

Jole nikada nije skrivao koliko drži do obitelji i koliko im je posvećen. "Ponosan si otac četvero djece, daj mi reci, da četvrti nije bio sin, biste li išli i na peto dijete?", upitao je voditelj.

"Ne, ja sam uvijek samo molio Boga da je živo i zdravo… Nikada nismo pitali spol, ni ja ni supruga. Kada smo došli na pregled s četvrtim djetetom, ginekolog je rekao: ‘Znam da vas ne zanima spol, ali neću šutjeti. Dobit ćete sina.‘ Nikada mi to nije bilo bitno. Drago mi je što imam četvero zdrave djece, što imam tri kćeri i sina, imam moju Anu i sretan sam čovjek", odgovorio je pjevač.

image

Joško Čagalj - Jole u Special Happy Showu

Kristijan Jalšić/happy Fm/

Jole je odgovorio i kako su cure reagirale na četvrtu trudnoću. "Okupio sam djecu i moje roditelje i govorim: ‘Imamo vam nešto reći, bako i djede, dobit ćete još jednog unuka ili unučicu, djeco, dobit ćete bracu ili seku.‘ To je njima bio šok. Iva i Ema su počele čak i plakati: ‘Kako to sada, možete li poništiti to?‘ Naravno bile su male, sada im je drago što je došao i taj neki mali uljezić simpatični koji se smuca po kući, svima je sada igračka i svima je drago", rekao je.

Pjevač je rekao i da djecu uče da su im mama i tata najbolji prijatelji, ali da moraju biti i autoritet. "Supruga je možda malo stroža nego ja. Ako je mama rekla da dođu doma do jedanaest, ja ću reći - dođi do jedanaest i trideset, ja ću te čekati, ali neću dozvoliti sada da dođe u 2 ujutro… I ono što sam uvijek naglasio, nemoj se voziti s pijanima, birajte neko dobro, normalno društvo. Mislim kao i svaki drugi roditelj", dodao je Jole koji kasnije objašnjava kako ljubomore između njega i supruge nema.

"Ja sam društven čovjek, ona je vidjela da se ja sa svima družim, momcima i curama, ali evo, kada smo ona i ja prohodali, osjetila je ili je znala da je ona ta", rekao je. S obzirom na to da nastupa na raznim događajima i u raznim društvima, jasno je da se sa svima druži.

image

Joško Čagalj - Jole u Special Happy Showu

Kristijan Jalšić/happy Fm/

A otkrio je i kako izgleda priprema za neki njegov nastup. "Ne volim jesti prije nastupa tako da mogu lijepo skakati i biti živahan. Volim biti odmoran, dobro se naspavati prije, uglavnom dan ranije dolazim na dalje relacije. Kad pjevam, pijem samo vodu. Čak i moji momci u bendu koji imaju oko 23-24 godine, koje od srca pozdravljam. Naši zahtjevi su, kad idemo na koncert, struja i voda", kazao je glazbenik koji se od brojnih nastupa i proživljenih anegdota ipak jedne posebno sjeća.

"Bilo je najgore kad mladenci koji nisu bili skloni alkoholu ili ne piju, i onda dođe taj dan pa moraš sa svima nazdraviti. Kume, aj, nazdravi s ovim, onim i u jednoj situaciji mladoženja nije mogao ni do crkve doći od pijanstva…", prisjetio je Jole. Ipak, iako iza sebe ima godina staža na pozornici, ne planira prestati pjevati ni u mirovini jer najsretniji je s mikrofonom u ruci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 21:30