SVI SU ZADOVOLJNI

Jole otkrio kako je izgledalo slavlje Huljića zbog rođenja malene Albe: ‘Tonči me odmah zvao, bio sam tamo‘

Jole je blizak i s obitelji Huljić pa je bio jedan od prvih koji je vidio fotografije malene Albe

Joško Čagalj Jole, Petar Grašo i Tonči Huljić

 Tomislav Cubelic/Cropix

Joško Čagalj Jole ljeto provodi kombinirajući posao i odmor. S obitelji je uživao u dubrovačkim znamenitostima, a stigao se podružiti i s prijateljima. Jole je blizak i s obitelji Huljić pa je bio jedan od prvih koji je vidio fotografije malene Albe.

"Tu večer sam bio odmah pozvan kod njih doma, bili su doslovno najuži članovi obitelji, i onda me nazvao Tonči i rekao - ajde dođi, ti si član obitelji. Dođi da se izgrlimo, izljubimo, i onda sam išao čestitati i, eto, popili bocu vina. Ja sam zadnjih par dana bio na putu, ali, evo, kad mama malo dođe k sebi pa ćemo na babine. Najbitnije je da je dijete živo i zdravo, svi su zadovoljni, sretni, presretni", otkrio je Jole za IN magazin Nove TV.

Tonči je prije koji dan za Jutarnji list komentirao rođenje unuke.

- Presretni smo! Alba je malo požurila pri dolasku na svijet, ali jednako tako svojedobno su na svijet nešto ranije došli i njena mama Hana i naš Ivan - rekao nam je prije nekoliko dana ponosni dje, čija je kćer Hana Huljić Grašo 17. srpnja u splitskom rodilištu na svijet donijela 3100 grama tešku i 50 centimetara dugačku curicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 19:48