SPEKTAKULARNI FINALE FESTIVALA

JOŠ JEDNA VRELA NOĆ U VODICAMA, ATMOSFERU GRIJALE NIVES CELZIJUS, LIDIJA BAČIĆ I LANA JURČEVIĆ Usijanje je došlo kad je Huljić sve počastio janjetinom

 
Lana Jurčević, Lidija Bačić, Nives Celzijus
 Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

Na velikom finalu CMC festivala u Vodicama pjesma Mije Dimšić "Bezimeni" proglašena je hitom godine, dok je nagradu za najizvođača kući ponio legendarni Željko Bebek, piše ŠibenikIN.

- Hvala vam puno svima, to što je pjesma Bezimeni toliko puštana i prihvaćena među publikom razlog je zašto radim ovaj posao - poručila je mlada Mia dok je primala nagradu koju joj je uručio Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.

Tonči Huljić dobio je nagradu za izuzetan autorski doprinos te je sa svojim bendom Madre Badessa zatvorio festival. Spektakl na pozornicu Huljić i Madre Badessa su zaključili čašćenjem publike s janjetinom.

Tijekom finalne večeri na pozornici u Vodicama nastupilo je čak 37 domaćih izvođača. Između ostalih nastupili su Nives Celzijus, Lidija Bačić, Lana Jurčević, Marko Škugor, Luka Bassi, Colonia, Dražen Žečić, Neda Ukraden, Boris Novković, Mate Bulić, Minea, Mladen Grdović i Rajko Dujmić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:15