VI ODLUČUJETE!

Još sedam dana do finala Zlatnog Studija: ‘200 tisuća ljudi već je glasalo, jeste li i vi odabrali svoje favorite?‘

Pobjednike najveće medijske nagrade proglasiti ćemo u televizijskom spektaklu uživo 28. siječnja na HTV1 s početkom u 20.10 sati
 Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Još je samo sedam dana ostalo do kraja prvog kruga glasanja za najveću medijsku nagradu u zemlji! Naime, već sljedećeg petka zatvara se prvi krug i počinju se zbrajati glasovi publike koji će nam pokazati tko će od nominiranih, zahvaljujući glasovima čitatelja Jutarnjeg lista, uspjeti ući među finaliste, odnosno tko prolazi u drugi krug Zlatnog Studija.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Šesti Zlatni Studio počeo je prije dva tjedna objavom nominacija žirija u šest kategorija za nagradu Studija, Jutarnjeg lista i Hanza Medije. Koliko naši čitatelji vole i žele nagraditi svoje favorite i tako pokazati tko im je u godini na izmaku bio najbolji na televiziji, filmu, glazbi, kazalištu, radiju, ali i u novoj kategoriji za Naj TikTok lice godine govore brojke. A one pokazuju da je u prvih deset dana više od 200.000 čitatelja svoj glas dalo onim najboljima!

image
Damir Krajac/Cropix/Cropix

Glasanje u prvom krugu traje još samo tjedan dana i u ovom trenutku teško nam je prognozirati tko bi mogao ući u drugi krug, a tko će se morati zadovoljiti onom da je važno sudjelovati. No, možemo vam otkriti da se, kako sada stvari stoje, u pojedinim kategorijama vode prave bitke, te da će baš svaki glas biti važan za prolazak u drugi krug Zlatnog Studija.

Ne čudi to, jer su članovi naših žirija početkom prosinca u svojim kategorijama doista nominirali najbolje i najjače. Tako su, na primjer, u kategoriji za Najboljeg televizijskog novinara/novinarku nominirani Hrvoje Krešić, Silvana Menđušić, Martina Validžić, Robert Knjaz i Edi Škovrlj. Istodobno, za titulu Najboljeg pjevača bore se Petar Grašo, Massimo Savić, Tony Cetinski, Matija Cvek i Neno Belan, dok za Najbolju žensku kazališnu ulogu konkuriraju Nives Ivanković, Helena Minić Matanić, Doris Šarić Kukuljica, Dajana Čuljak i Linda Begonja. Izbor u kojem se sudaraju titani svog posla žiri je čitateljima Jutarnjeg lista ponudio i u ostalim kategorijama, sljedeći moto Zlatnog Studija koji kaže: Najbolji biraju najbolje.

image

Lani se pričalo o nastupu Indire, Žanamari i Lidije Bačić

Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Podsjetimo, prvi krug glasanja krenuo je 9. prosinca, nakon što su članovi žirija završili svoj izbor nominiranih po kategorijama i potkategorijama za ostvarenja koja su nastala u razdoblju od 1. prosinca 2021. do prvog prosinca 2022. godine.

Prvi krug glasanja odvija se kroz tri kupona u Studiju 9., 16. i 23. prosinca te online glasanjem od 9. do 30. prosinca 2022. Finalisti nagrade bit će objavljeni na Tri kralja 2023. godine, kada kreće drugi krug glasanja koji će nas dovesti do proglašenja pobjednika što će se održati 28. siječnja u 20.10 sati u televizijskom studiju ‘Antun Marti‘ s izravnim prijenosom na HTV-u. Inače, najveća medijska nagrada u zemlji, Zlatni Studio, osnovana je nastavljajući se na tradiciju časopisa Studio koji je 1964. bio prva tiskovina u bivšoj Jugoslaviji posvećena televiziji, umjetnosti i zabavi, a dosadašnji rekorderi po osvajanju nagrada Zlatnog Studija su glazbenik Petar Grašo, televizijski voditelj Zoran Šprajc, emisije Provjereno Nove TV i RTL Direkt, televizijski reporter Andrija Jarak ... Samo o vašim glasovima ovisi tko će ove godine nastaviti ovaj niz, odnosno tko će za tjedan dana uspjeti ući u drugi krug utrke za Zlatni Studio. Pa, onda, što čekate?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:42