UOČI ROĐENDANA

Josipa Lisac poslala posebnu poruku Tonyju Cetinskom, oglasio se i pjevač: ‘Sretan sam što udišem isti zrak s tobom‘

Tonyjevim se pratiteljima svidjela poruka slavne pjevačice, pa su izrazili svoje mišljenje u komentarima ispod videa

Tony Cetinski i Josipa Lisac

 Cropix/instagram/screenshot/

Tony Cetinski objavio je na svom Instagram profilu emotivnu čestitku koju mu je poslala legendarna pjevačica Josipa Lisac uoči njegovog 55. rođendana i koncerta u zagrebačkoj Areni, zakazanog za 31. svibnja.

- Dragi Toni, divno je što mogu s tisućama vjernih poštovalaca podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od tisuću kojoj si najbolji! 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si - rekla je Josipa u snimci.

- To se permanentno gradi uz strast, ogroman trud, sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi, baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti srca i srca. To se treba slaviti! Moje iskrene čestitke i da, sretan ti rođendan, dragi Toni! - poručila mu je.

U opisu podijeljenog videa, Tony je priložio svoj odgovor na ovu čestitku.

- Hvala, draga. Sretan sam što živim u vremenu s tobom udišući isti zrak. Volim te - poručio joj je pjevač, dodajući na kraju kako nije mogao čekati rođendan da objavi njezinu poruku.

Tonyjevim se pratiteljima svidjela poruka slavne pjevačice, pa su izrazili svoje mišljenje u komentarima ispod videa.

- Divna naša diva! Skromno u svojoj veličini! Ovo je veličanstveno kad te ovakva diva pohvali i zaželi sve najbolje! To je njena veličina! Nije tašta, nije ljubomorna, nije zavidna, takve su samo velike i uspješne osobe - napisala je jedna pratiteljica.

- Za zaplakati zbog oboje, što nakon vas u ovom ništavilu i sivilu? - piše u jednom komentaru.

- Sve što je izgovorila živa je istina i potvrda koliko je Tony veličanstven u svom glasu,muzici i životnim stavovima - stoji u jednom komentaru koji ističe kako je Josipa "uistinu predivna".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 09:58