U DOMU SPORTOVA

Josipa Lisac zagrebačkim koncertom obilježava 50 godina ‘Dnevnika jedne ljubavi‘

Josipa će uz pratnju svog benda još jednom podsjetiti na bogati glazbeni katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac

Josipa Lisac

 Marjan Radović/

Josipa Lisac zaokružit će ciklus obilježavanja 50 godina od izlaska albuma “Dnevnik jedne ljubavi” s koncertom u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 17. veljače 2024. godine. Josipin povratak u malu dvoranu Doma sportova događa se nakon devet godina, a veliki koncert datumski pada tradicionalno uz Valentinovo i Josipin rođendan.

Na koncertu će Josipa uz pratnju svog benda još jednom podsjetiti na bogati glazbeni katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac, ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Veliki koncert u Domu sportova dio je obljetničke turneje povodom pola stoljeća albuma dobitnice Porina za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe. Turneja koja je počela u veljači ove godine koncertom u Lisinskom, nažalost je bila prekinuta zbog Josipine bolesti i problema s išijasom, zbog čega su mnogi koncerti odgođeni za drugi dio godine. Nakon toga turneja je nastavljena u Puli, Kočevju, Zaprešiću, Skopju, Ptuju, Novom Sadu, Novigradu, Portorožu i Mežici. Početkom iduće godine, uz zagrebački koncert, kao posljednje stanice obilježavanja obljetnice “Dnevnika jedne ljubavi” Josipa će održati i koncerte u Mariboru i Beogradu.

Ulaznice za veliki audio vizualni spektakl u Domu sportova 17. veljače u prodaju kreću ovu srijedu, 22. studenog, online i na fizičkim prodajnim mjestima sustava Eventim. U prodaji će biti 3 sektora i to parter stajajanje, tribine slobodno sjedenje i centralna tribina s numeriranim sjedenjem. Cijene ulaznica bit će u rasponu od 25 do 43 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2023 06:37