INCIDENT U BENKOVCU

JOVICA IZ SHOWA 'LJUBAV JE NA SELU' DOBIO BATINA 'Je**o mi je mater četničku, gušio me, a sve to gledalo je njegovo petogodišnje dijete'

 
Jovica Ćiritović
 RTL

U Benkovcu je u srijedu fizički napadnut Josip Jovica Ćiritović, bivši natjecatelj popularnog reality showa "Ljubav je na selu".

Incident su za Antenu Zadar potvrdili njegovi prijatelji, policija i liječnički nalaz u kojemu stoji da se Jovica na obradu javio nakon udaraca koje je zaprimio.

- U popodnevnim satima ispred kafića Ritual u Benkovcu napao me J.T., udario me, sve ispred mojih prijatelja Darka i Josipa Kovačića - ispričao je Jovica.

Osim šaka, "pale" su i ružne riječi.

- Rekao mi je da mi je*e mater četničku, da ću ići na traumatologiju. Sve to gledalo je i njegovo dijete od pet godina, kako me ovaj guši i tuče. Prijavio sam slučaj policiji, a otišao sam i liječniku - kaže Ćiritović.

Njegov prijatelj Darko ogorčen je zbog maltretiranja koje traje već duže vrijeme.

- Bio sam sa sinom i Jovicom na kavi, kao što odemo svakodnevno, šalimo se, opuštamo… Jovica je takav kakav je, ali je dobrodušan. Došao je spomenuti J.T. i zgrabio mu mobitel, izvrnuo ruku i počeo ga gušiti. Dugo je to trajalo, Jovica nije mogao niti govoriti. Ja bih se bio umiješao, ali sa mnom je bio sin - priča za Antenu Zadar Darko i objašnjava kako je sustav u ovom slučaju zakazao te se boji da zlostavljanje Jovice neće prestati.

- U policiji su u isti hodnik smjestili i Jovicu i napadača. I onda su u zapisnik stavili da je isti taj čovjek koji je prebio Jovicu svjedok incidenta. Kako to može biti? Otišao sam i u Centar za socijalnu skrb. Užasnulo me što se sve ovo dogodilo pred petogodišnjim djetetom u kafiću. Djelatnica mi je rekla 'da što se ja brinem oko toga'.

Ja sustav mijenjati ne mogu, ali nisam zadovoljan što se u jednom Benkovcu više ne može u miru popiti kava. Sjećate se incidenta u kafiću Amadeus kad su ubijeni brat i sestra? Sve mi se čini da se vraćamo u to vrijeme - zabrinut je Darko.

Iz zadarske policije doznaje se kako je okrivljeniku izrečena mjera opreza.

- Dana 10. srpnja u 15,15 sati na terasi ugostiteljskog objekta 37-godišnjak je fizički napao 36-godišnjaka. Izrečena je mjera opreza i slijedi optužni prijedlog - priopćili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. prosinac 2022 15:25