‘NEKA ZVONA ZVONE‘

Jutarnji donosi premijeru spota novog singla jednog od najljepših glasova mlađe generacije

‘Pjesma se jednostavno dogodila‘, rekao je Vjekoslav Ključarić, mladi pjevač i član stalne postave HRT-ove ‘A strane‘
Vjekoslav Ključarić
 Press

Vjekoslav Ključarić, član stalne postave HRT-ove 'A strane' i nekadašnji sudionik showa 'The Voice', marljivo radi na pjesmama za svoj album prvijenac.

Slijedom toga, jedan od najljepših glasova mlađe generacije, sada premijerno na Jutarnjem.hr predstavlja spot za svoj novi singl 'Neka zvona zvone', pjesmu koju autorski potpisuju Vjekini dugogodišnji suradnici Bruno Kovačić i Miroslav Lesić - Lesique.

- Novi singl ‘Neka zvona zvone’ nastao je sasvim spontano, pjesma se jednostavno dogodila, a budući da sam i ja dosta spontan lik znao sam da će to biti odlična kombinacija. Upravo to nam je potvrdio i prolaz pjesme na Zagrebački festival što me posebno veselilo jer je to ujedno trebalo biti i moje prvo sudjelovanje na tom legendarnom festivalu - kaže Vjekoslav.

image
Press

Podsjetio je kako je 68. Zagrebački festival trebao biti održan 29. siječnja, no zbog kontinuiranog epidemiološkog rizika te posljedica katastrofalnog potresa odgođen je za proljeće. Stoga dotad imamo prilike u radijskom eteru i na drugim platformama slušati skladbe koje će se, kad napokon dođu toplija i bolja vremena, uživo izvesti i na samom festivalu.

image
Press
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:17