ALEN VITASOVIĆ

‘Kad sam bio mlađi žene su bacale grudnjake i gaćice na mene, a sada sam dobio ribu u glavu‘

Pjevač je incident na koncertu u Kastvu doživio kao šalu koja ide u rok službe, jer kaže, svašta mu se dogodilo na sceni za 45 godina karijere

Alen Vitasović

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Kad sam bio mlađi i ljepši, žene su na mene bacale grudnjake i gaćice, a sada kada sam u 55-oj i "normalan", dobio sam ribu u glavu - u šaljivom tonu komentirao je pjevač Alen Vitasović subotnji incident koji mu se dogodio za koncerta u Kastvu.

"Tisuću mi skalpova!!! U subotu u Kastvu (oko ponoći dok sam pjevao) mi je tip bacio oradu (ribu) u glavu. Još ne vidim razlog, ni poantu. Molio bih tu osobu da mi se javi", napisao je na svom Facebooku Vitasović. Ta objava, kako nam je sada pojasnio bila je namijenjena za zezanciju, jer upravo je tako taj događaj doživio.

- Moram priznati da me iznenadilo. Neka pijana budala sigurna u sebe jer je bila maskirana, bacila je na mene ribu. Pogodio me više u predjelu vrata, ali prvi tren sam se zbunio, jer ne samo da ništa nisam vidio jer su mi reflektori bili upereni u oči, već i zato što mi se tako nešto stvarno nikada nije dogodilo u 45 godina karijere. A vjerujte, svašta sam doživio baš kao i svi na sceni, pa i to me da me gađaju bocama. Ali ribom nikada. No nije to ništa strašno, pripremljen sam ja na sve - kazao je Alen Vitasović.

Krivac se još nije javio, a teško i da hoće, a da je riječ o oradi iz uzgoja, a ne divljoj i skupljoj, Vitasoviću je otkrila njegova supruga Eleonora u čiju procjenu ne treba sumnjati jer radi na ribarnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 21:18