KOŠARKAŠKA ZVIJEZDA

Kad vidite u čemu se Nika Mühl pojavila prije utakmice, poželjet ćete joj se nakloniti: ‘Ministrica obrane se vratila!‘

Mlada Hrvatica Nika Mühl konačno je dočekala taj dan - odobrena joj je radna viza u Americi!

Nika Muhl

 Screenshot Instagram/

Mukama mlade hrvatske košarkašice Nike Mühl konačno je došao kraj!

Košarkašica Seattle Storma našla se u problemu nakon što joj je istekla studentska viza koju je imala dok je igrala za sveučilište UConn, a nakon toga trebala je dobiti radnu vizu. Za takvu vrstu vize najčešće se čeka tri do šest mjeseci, no mnogi su smatrali da, s obzirom na to da je riječ o profesionalnoj sportašici, bit će to i brže... No, mnogi navijači Storma vrlo brzo su se razočarali.

Uslijedili su brojni komentari i reakcije na društvenim mrežama, zaživio je i hashtag #freenika...

Mühl sve do jučer nije mogla igrati košarku, a onda je konačno sinoć, u četiri sata po hrvatskom vremenu, zaigrala svoju prvu utakmicu jer su američki mediji pisali da je u utorak konačno dobila vizu. Zbog te vijesti ekipa Indiana Fevera sigurno nije mirno spavala pred utakmicu...

Na Instagram profilu Seattle Storma osvanuo je i video na kojem Nika potpisuje autograme, a fanovi joj iskazuju podršku plakatima na kojoj joj poručuju da je vole. "Ministrica obrane je opet na terenu!", poručili su joj mnogi u komentarima.

image

Navijači Nike Muhl

Screenshot Instagram/seattle Storm/
image

Nika Muhl

Screenshot Instagram/seattle Storm/

Nika je također na originalni način otkrila da joj je viza odobrena - prošetala je u traper mini suknjici i bijeloj majici kratkih rukava na kojoj je isprintana njezina viza, a preko nje piše veliki crni natpis - APPROVED (odobreno).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 09:11