KONCERT ZA PAMĆENJE

Kakav ispraćaj Stare godine: Željko Bebek po prvi put osvojio Arenu Varaždin!

Ovaj je prostor bio jedan od rijetkih u kojem legendarni i jedan od naših najznačajnijih pop-rock pjevača nije zapjevao do sada

Željko Bebek

 Dario Horvat/

Iako je u svojoj dugogodišnjoj, kako solističkoj, tako i karijeri frontmena nekadašnjeg Bijelog dugmeta, punio najglasovitije koncertne prostore cijele regije, Željko Bebek upravo je ‘‘osvojio‘‘ i Arenu Varaždin. Tako se ostvarila i njegova dugogodišnja želja, ali i želja publike, u kojoj se, osim Varaždinaca, našao i veliki broj gostiju i iz svih okolnih mjesta. Svi oni ovaj su prednovogodišnji koncert vidjeli kao sjajnu priliku za ispratiti godinu na izmaku i to uz jednog od najznačajnijih pop-rock pjevača ovih prostora.

image

Željko Bebek

Dario Horvat/
image

Željko Bebek

Dario Horvat/
image

Željko Bebek

Dario Horvat/

U večeri punoj emocija, velike hitove, među kojima i neke od najljepših ljubavnih pjesama koje su obilježili odrastanje i zaljubljivanje mnogih generacija, poput ‘Da je sreće bilo‘, ‘Laku noć, svirači‘, ‘Oprosti mi što te volim‘, ‘Tijana‘, ‘Ja po kafanama‘, ‘Ono nešto naše‘, ‘Ako voliš ovu ženu‘, ‘Kupit ću nam sat‘, ‘Selma‘, ‘Ima neka tajna veza‘ i mnoge druge, ovaj je put, zajedno s legendarnim pjevačem, uglas otpjevalo nekoliko tisuća ljudi.

image

Atmosfera s koncerta

Dario Horvat/
image

Atmosfera s koncerta

Dario Horvat/

Nenadmašna interpretacija uz karakteristični i moćni vokal, prepoznatljiva boja glasa, neodoljivi šarm i nepresušna energija na pozornici, i ovaj su se put, uz sjajni prateći bend, pokazali kao Bebekova dobitna kombinacija za ostaviti trag u srcima Varaždinaca do neke sljedeće prilike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 02:50