INTIMNO SVJEDOČANSTVO

KAKO JE SIMONA OTKRILA LIJEK PROTIV BULIMIJE Bivša starleta progovorila i o križu koji ju je gušio te strahu od sotonističkih obreda

 FACEBOOK

Dok je bila u braku s kontroverznim poduzetnikom Antom Gotovcem, Simona Mijoković eksperimentirala je s alkoholom i drogom, sudjelovala je u orgijama, ali nakon što je pronašla spas u vjeri, živi, kaže, u miru i potpunoj čistoći.

Redovito ide u crkvu, a jedno svoje svjedočanstvo podijelila je s drugim vjernicima - detaljno je opisala kako se izliječila od bulimije, od koje je bolovala od 14. godine. Prisjetila se kako se svaki dan prejedala i onda povraćala, ali poslije 13 godina takva života, Isus ju je, tvrdi, vratio na pravi put.

'U kilogram tjestenine stavila sam blagoslovljenu sol, vodu i ulje. Proždrljivo sam gutala tu hranu, nisam jela, nego gutala, a onda sam treba povratiti sve što sam pojela. Otišla sam u WC i nisam mogla povratiti. Stiskala sam trbuh, gurala prste u usta i ništa… Počela sam proklinjati i urlati, ali povraćati nisam mogla', prenosi portal Rastimo u vjeri.

Bivša manekenka i reality zvijezda uvjerena je kako ju je iz ponora pakla spasio sam Isus.

Simona se također prisjetila prvog sudbonosnog susreta s takozvanim križem TAU, križem svetoga Antuna Pustinjaka i svetoga Franje Asiškoga.

'Gušio me cijelu noć. Imala sam noćne more. Jedan glas mi je govorio: 'Skini to! Skini to, bit će ti bolje kad 'to' skineš! Slušala sam glas đavla i kad mi netko kaže da 'đavao ne postoji', ma itekako postoji', izjavila je Simona.

/ FACEBOOK

Na svome profilu na Facebooku također je objasnila zašto svetu pričest u crkvi nikad ne prima 'na ruku'.

'Nažalost, đavao jako dobro iskorištava tu mogućnost. I sotonisti to zloupotrebljavaju, kradu posvećene hostije da bi ih poslije koristili u crnim misama i magijskim obredima. Čini se veliko svetogrđe', napisala je bivša starleta.

Simona je danas u sretnom braku s poduzetnikom Stanislavom Mijokovićem, također vjernikom, a par, koji živi u Austriji, čeka i prvo dijete. Prinovi u obitelji najviše se veseli Simonina 10-godišnja kći Gabi, koju ima iz braka s Gotovcem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:15