ČITAJTE U NOVOM STUDIJU

KAKO SE MIJI I MARKU DESILA LJUBAV NA PRVU KAVU Možda neće sve ostati na njihovu duetu: 'Voljela bih za 20 godina snimiti remake ovoga s malim Toljom'

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

U novom broju Studija, prilogu Jutarnjeg lista, u petak donosimo veliki zajednički intervju Mije Dimšić i Marka Tolje.

Naše glazbene zvijezde otkrivaju kako se između njih dogodila "ljubav na prvu kavu", a objasnili su nam i zašto im je Splitski festival toliko važan i kakve ih uspomene vežu za njega.

Ovih dana ovaj skladan dvojac snimio je i spot za svoj hit duet "Sva blaga ovog svijeta".

I za Miju i Marka ovo ljeto bit će, kažu, mješavina posla i uživanja, iako će Tolja kao tata 5-mjesečnog sinčića Mara puno manje spavati.

- Mogla bi mi Mia uletjeti kao babysitterica da sa suprugom u miru odem na plažu - našalio se popularni pjevač iz Rijeke, a talentirana Osječanka u trenu se dosjetila kako bi u svoje planove za budućnost mogla uključiti i Toljina nasljednika.

- Voljela bih za 20 godina snimiti duet s Marom. Možda remake ovog dueta s njegovim tatom. To još nitko nije napravio - zaokružila je priču Mia.

A u novom broju Studija ne propustite pročitati sve o novim projektima Joška Lokasa, donosimo vam i detalje velikog koncerta kojim će Vela Luka odati počast Oliveru Dragojeviću povodom prve godišnjice njegove smrti, a tu je i ekskluzivni razgovor s glumicom Sandrom Lončarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:52