SEVE, MAJA, NINA...

Kako su naša poznata lica proslavila Uskrs? Pisanice, pince i blagdanski stolovi za poželjeti

Neke od poznatih osoba su podijelile kako unutar njihova četiri zida izgleda proslava ovog važnog blagdana

Kako su Uskrs proslavili naši poznati?

 Screenshot/instagram/

U domovima diljem države slavi se Uskrs, a neke od poznatih osoba su na društvenim mrežama podijelile kako unutar njihova četiri zida izgleda proslava ovog važnog katoličkog blagdana.

Marko Grubnić je, kao i prigodom svakog blagdana, rođendana ili obljetnice, prigodno ukrasio svoj dom, a uz slastice je priložio i inspirativnu poruku.

- Sretan Uskrs mojim dragim prijateljima. Uskrs je vrijeme za veselje i zahvalnost za dar života, ljubavi i radosti. Blagoslovljen dan svima. Neka vam ovaj Uskrs donese puno sreće, radosti, razumijevanja, nade, blagostanja i mira u životu - napisao je.

Maja Šuput je podijelila nekoliko fotografija i video zapisa kako sa svojim mužem i preslatkim sinčićem Bloomom boji uskršnja jaja, a spomenuti dvogodišnjak je na oduševljenje brojnih zagrizao kuhano jaje i zasladio se.

image

Maleni Bloom

Screenshot/instagram/

Nadalje, popularna je Šuput pokazala svoj blagdanski stol.

Alka Vuica pokazala je kako se slavi Uskrs u njenom domu, a Iva Todorić je među tulipanima i okružena mnogim pisanicama jednostavno svojim pratiteljima poručila "Sretan Uskrs!".

Pjevačka diva, Severina, podijelila je nekoliko fotografija uskršnjeg stola i simpatičnih videa tucanja jaja.

image

Uskrs kod Severine

Screenshot/instagram/
image

Uskrs kod Severine

Screenshot/instagram/

Još jedna splićanka, popularna fitness influencerica i bivša miss Hrvatske, Renata Lovrinčević, pratiteljima je na Instagram pričama pokazala na kakav način ona sprema svojoj obitelji uskršnje specijalitete.

image

Renata Lovrinčevć

Screenshot/instagram/
image

Nina Badrić

Screenshot/instagram/

Još jedna popularna pjevačica, Nina Badrić, Uskrs je provela u Istri odmarajući se uz luksuzni bazen, a njen kolega s estrade, Luka Nižetić uslikao je svoje uskšnje pince te prozvao Viktoriju Rađu i Marijanu Batinić koje su, prema svemu sudeći, također vješte u kuhinji.

image

Marijana Batinić

Screenshot/instagram/
image

Luka Nižetić

Screenshot/instagram/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:44