OPET U ULOZI LIJEČNIKA

KAKVA ČAST! Gorana Višnjića u seriji 'Dollface' angažirala jedna od najseksipilnijih holivudskih glumica

Uz našega glumca gledat ćemo zanosne ljepotice Kat Dennings, Shay Mitchell, Esther Povitsky i Brendu Song

Punih 20 godina nakon što se našao u ulozi liječnika, nezaboravnog dr. Luke Kovača u megapopularnoj američkoj seriji “Hitna služba”, naš glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić ponovno glumi doktora.

Suočavanje

Ovaj je put riječ o američkoj humorističnoj seriji od deset epizoda “Dollface” autora Jordana Weissa, a Višnjićev lik Colin Brooks zvijezda je tri epizode. Novom ulogom pohvalio se i sam glumac na svom Instagram profilu. “Bilo je neizmjerno zadovoljstvo raditi ovu seriju... Hvala ti, Jordan Weiss, što si osmislio lik Dr. CB”, napisao je Višnjić.

A da je naš glumac dijelom serije, pišu i američki mediji, usput se prisjećajući, naravno Luke Kovača i najavljujući ga kao najveću zvijezdu. U seriji “Dollface” Višnjić će tako zaigrati uz bok glavne glumice i ujedno izvršne producentice Kat Dennings, ali i zanosnih hollywoodskih ljepotica poput Shay Mitchell, Esther Povitsky i Brende Song.

Radnja serije prati priču mlade žene (Dennings) koja se, nakon što je napusti dugogodišnji dečko, mora suočiti s vlastitim životom, ali i prije toga se doslovno i metaforički vratiti u ženski svijet.

To podrazumijeva obnavljanje narušenog odnosa sa svojim prijateljicama koje je godinama zapostavljala zbog ljubavne veze. Serija koju potpisuje Weiss iza sebe ima i prilično jaku producentsku ekipu u kojoj su i slavna glumica Margot Robbie te Brett Hedblom i čini se kako im je bilo posebno stalo da imaju Višnjića u glumačkoj postavi.

Iako se još ne znaju detalji vezani uz njegov lik, prema svemu sudeći, bit će jedna od ključnih rola u novoj humorističnoj seriji.

TV slava

Glumac rodom iz Šibenika veliku je popularnost stekao kao jedan od glavnih likova NBC-jeve serije “Bezvremeni” gdje je igrao gledateljima omiljenog misterioznog zločinca Flynna koji je ukrao tajni vremeplov s namjerom da uništi Ameriku i tako pokrenuo niz neobičnih događaja. Dodatnu televizijsku slavu potvrdio je pojavljivanjem u aktualnoj trećoj sezoni također NBC-jeve serije “This Is Us”, ali i u Netflixovoj seriji “Santa Clarita Diet”.

Stiže “Fatima”

Kako filmskih tako i televizijskih angažmana našem glumcu u Hollywoodu ne manjka, a posebno je bio zapažen u serijama “Crossing Lines” i “Extant”. A što ima reći kao dr. Colin Brooks gledatelji će vidjeti u studenome kada je zakazana premijera serije “Dollface”. Za kraj godine najavljena je i premijera filma “Fatima” u kojem Višnjić ima značajnu ulogu i gdje mu je partner hollywoodska legenda Harvey Keitel.

Film se većinom snimao u Portugalu i temelji se na istinitoj priči o ukazanju Blažene Djevice Marije u Fatimi.

A što se domaćih projekata tiče, vrlo je izgledno kako bi Višnjić uskoro mogao navratiti i u Hrvatsku, točnije u Pulu, budući da će dugoiščekivani film njegova punca Tončija Vrdoljaka “General” otvoriti ovogodišnji Pula Film Festival. U “Generalu” Višnjić igra Antu Gotovinu, a u posljednjem Vrdoljakovu filmskom djelu zaigrao je i cijeli niz ponajboljih domaćih glumaca. Ako mu to hollywoodske obaveze dopuste, Višnjić će, bez sumnje, biti glavna zvijezda Pule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:42