PLES SA ZVIJEZDAMA

Kakva haljina, kakav dekolte! Franka Batelić zasjala u raskošnoj kreaciji našeg poznatog modnog dvojca

Jasenka Tudor Bevanda je zaslužna za večerašnje modno izdanje pjevačice

Franka Batelić

Franka Batelić u drugoj epizodi ‘Plesa sa zvijezdama‘ Nove TV zasjala je večeras u raskošnoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, kreaciji modnog dvojca eNVy room.

image

Franka Batelić

- Za večeras sam za Franku, koja je uvijek nosila haljine iz aktualnih kolekcija eNVy rooma, odabrala kreaciju iz njihove slavljeničke kolekcije iz 2019. godine, inspirirane opravom koju su oni kreirali za Franku za Eurosong 2018. godine, kada nas je u Lisabonu predstavljala s pjesmom ‘Crazy‘. Ova haljina, koja je posebno za Franku izvađena iz njihove arhive u kojoj čuvaju svoje najbitnije haljine, izrađena je od svilene organze i slavi žensku ljepotu, snagu, ali i ranjivost, a u dizajnu prevladavaju njihove prepoznatljive trake u gornjem dijelu. Crnu haljinu odlučila sam upotpuniti s kristalnim Swarovski nakitom u zelenim nijansama - otkriva Jasenka Tudor Bevanda, žena zaslužna za večerašnje modno izdanje pjevačice koja je na Instagramu uz fotografiju u kojoj se pojavila na pozornici ‘Plesa sa zvijezdama‘ napisala:

‘Black may make a woman seem mysterious. But green makes her look content‘ (crno može ženu učiniti misterioznom, ali zelena je čini zadovoljnom) - napisala je Franka, članica žirija showa čije su kritike plesnih parova u ovoj sezoni mnogo konkretnije i konstruktivnije nego lani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:51