POPLOČENA SLIKA

‘Kakve pločice!‘: Mentor oduševio fotografijom bez majice, reagirala čak i Tara Thaller

Mateo Cvenić svoje isklesano tijelo duguje plesačkoj karijeri, a s plesnom partnericom iz ‘Plesa‘ ostao je u dobrim odnosima

Mateo Cvenić

 /Instagram/ Mateo Cvenić

Plesač Mateo Cvenić poznat je javnosti zbog sudjelovanja u emisiji „Ples sa zvijezdama” gdje je plesao s glumicom Tarom Thaller. Na Instagramu je često dijelio svoj plesni put u showu, a sada je oduzeo dah obožavateljicama fotografijama bez majice.

Objavio je fotografije na kojima stoji u infinity bazenu s pogledom na more. „Nosi” samo narančasti kupaći i svoje definirane trbušne mišiće koji su privukli pažnju mnogih.

„Popločena slika”, glasio je jedan komentar hvaleći Mateove pločice na trbuhu. I drugi pratitelji bili su zadivljeni Mateovim isklesanim tijelom. Među njima je bila njegova plesna partnerica Tara s kojom je i nakon natjecanja ostao u dobrim odnosima. Tara je stavila gif na kojem je lik Joey iz serije „Prijatelji” koji diže obrve i namiguje.

„Ljeto je stiglo” napisao je plesač u opis fotografija, a pratitelji su, osim zbog ljeta, ostali sretni i zbog fotografija zgodnog Matea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:18