NOVI YOUTUBE SHOW

‘Kao klinci smo kupili emgejce i pucali po kvartu, a kad su nas skužili bilo je frke!‘

Davor Gobac otvorio je prvu sezonu YouTube showa Tronožac koji će otkrivati zabavne informacije o glazbenicima
 Youtube/Screenshot

YouTube prostranstva od danas su bogatija za Tronožac - show koji je platforma za otkrivanje nimalo korisnih, ali zabavnih informacija o glazbenicima svih žanrovskih orijentacija.

Tronožac je pokrenut na inicijativu nekadašnje radijske novinarke i urednice glazbenog portala Ivone Lenard te Ane Paić koja je zadužena za video.

Format Tronošca, tvrde Ivona i Ana, bit će ponešto drugačiji od viđenog.

- Koliko god je divno pročitati intervju sa svojim najdražim bendom u kojem doznaješ kada će pasti novi album ili nova turneja, nekada želimo otkriti opušteniju stranu muzičara koju ne mogu često prikazati u našem medijskom prostoru.

Upravo zbog toga, Ana i ja smo došle do ideje da se i mi i naši gosti zabavimo uz pitanja kakva su jedino mogli viđati u leksikonima ili ih čuti od nekog tko je popio bar tri pive - kaže producentica i voditeljica Tronošca Ivona, koja svoja pitanja gostima u Tronošcu stavlja u kategoriju “novinarskog Hrelića”.

Projekt nosi ime Tronožac, ne samo zbog toga što su voditeljica i gosti na tronošcima, već i zbog toga što intervju ima odlike razgovora na festivalima.

Poslije “rešetanja” glazbenika šašavim pitanjima, na red dolaze i drugi akteri showbizz scene.

Prvu sezonu otvorio je frontmen Psihomodo Popa Davor Gobac koji je, između ostalog, otkrio što bi pitao Keitha Richardsa, gdje bi otvorio svoju galeriju te je li mu draži Putin ili Trump. Podijelio je i spačku iz djetinjstva koju je napravio s prijateljem.

- Kad sam bio klinac frend je maznuo staroj lovu pa smo kupili emgejce i pucali po kvartu. Kad su nas starci skužili onda je bio frke. To smo baš bili klinci - ispričao je Gobac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:51