NEZABORAVAN KONCERT

KAOS U PAZINU Jole blokirao prometnice u Istri

 Nel Pavletić

Kaos u Pazinu, ulice zatvorene za promet - slika je koja u Pazinu do sada nije viđena. Protekle subote, jedan od najboljih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni, popularni Jole oduševio je i raspjevao Istru. U sklopu ljetne jadranske turneje održao je još jedan nezaboravni koncert u Pazinu, samom srcu Istre ispred 10 tisuća ljudi. Brojni obožavatelji osim iz Istre i Kvarnera, došli su i iz susjedne Slovenije i Italije.

Nel Pavletić

Pjevajući u jedan glas dobro poznate hitove poput: 'Najgori plan', 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', 'Pijanica nisam', 'Remek djelo', i mnoge druge, Jole je još jednom pokazao svoju povezanost i zavidnu komunikaciju s publiku. Popularni pjevač na splitskom festivalu predstavio se s pjesmom 'S kim to pričaš', koja polako osvaja srca publike.

Nel Pavletić

Ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati dosadašnjim koncertima, Jole sve svoje obožavatelje poziva i na ostale spektakularne koncerte u sklopu jadranske turneje: Stobreč 10.08., Mali Lošinj 11.08., Kraljevica 12.08., Sukošan 13.08., Jezera na Murteru 15.08., Rab 17.08., Sinj 20.8., Karlovac 26.08., Vir 29.08. Svojom ljetnom jadranskom turnejom Jole još jednom potvrđuje zašto je dobio titulu kralja zabave i miljenika publike.

Nel Pavletić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:51