RAT NA MREŽAMA

Karleuša zbog Srebrenice napala Severinu, prepisku iz inboksa javno objavila, Seve je ‘ubila‘: ‘Ne spominji mi sina!‘

Jelena Karleuša izvukla je Severinin intervju star dvije godine i krenula je napadati

Severina, prepiska, Jelena Karleuša

 /Cropix/ Fb/ Screenshot Ig

Srpska folk zvijezda Jelena Karleuša jako je reterirala u svojim političkim stavovima, pa je tako zbog Srebrenice napala Severinu i to zbog intervjua koji datira još iz 2022. godine. U njemu splitska pjevačica navodi kako je riječ o genocidu i da bi Srbija trebala platiti odštetu, a kako je Karleušu očito razbjesnila UN-ova rezolucija, iskopala je ovo Severinino staro gostovanje na televiziji i stavila na Facebook.

image

Jelena Karleuša

Twitter Screenshot/

"Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi riječ zločin ili riječ genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem, što je bilo i s pojašnjavanjem?! Ako je samo do para i odštete(?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Da li se naplaćuje na tonu mesa ili na broj ljudi? Koliko košta na primjer milijun života? Koliko za milijun Srba i da li hoćete popust jer je bilo i Židova? Romi gratis? Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru!", bijesno se međuostalim očitovala Karleuša koristeći u najmanju ruku povijesno upitne brojke.

Isto tako je napisala:

"Za genocid se krivi čitav narod. Tko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne spominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botox. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću nositi, ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime nitko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze! P. S. A i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta historijski nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko ‘pametna‘.", iznjela je ne baš shvatljivim slijedom misli Karleuša. Severina na prvu nije komenirala njezin ispad, no onda je uzvratila, barem tako tvrdi sama Karleuša.

image

Severina

/Cropix

"Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad.", objavila je screenshoot navodne Severinine reakcije srpska pjevačica.

Bosanskohercegovači mediji zaključili kako je Karleuša izgubila moralni kompas. Portal Klix.ba tako je objavio njezine stare objave upravo o toj temi, a koje se jako razlikuju od ovog što sada iznosi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 14:58