PREKINULA ŠUTNJU

Kasandra: Zbog opake bolesti nisam mogla hodati... Ali i dalje sam vitka i visoka, samo bez silikona

Kraljica nekadašnje CRO dance scene progovorila je o svom životu daleko od svjetala pozornice
Pjevačica Kasandra
 Youtube/screenshot

Davorka Ručević (48), u javnosti poznatija kao Kasandra, nakon dugogodišnjeg života u medijskoj zavjetrini dala je intervju za 24 sata u kojem je progovorila i svom životu daleko od svjetala pozornice kao i brojnim špekulacijama koje su kolale nakon prekida glazbene karijere.

- Živa sam, zdrava sam, it’s OK - izjavila je za 24 sata i svojim dubokim i zavodljivim glasom, koji ju je lansirao na tron nekadašnje CRO dance scene, otkrila da živi s majkom na zagrebačkom Bukovcu.

- Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima - govori Kasandra.

Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus. Ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. Najčešće je imaju žene koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskim zahvatom.

Donedavno je radila za jednu tvrtku od kuće, no nije htjela otkriti što točno. - Nisam morala plaćati režije, a i mama je uskakala. Stavila sam nešto sa strane, ništa puno. I sad imam nešto na banci. Zapravo, uživam u plodovima svoga rada - kaže Kasandra.

- I dalje sam vitka i visoka, jedino sam izvadila one silikone iz usana kod dr. Džepine. Nisam više onako napuhnuta - izjavila je.

U kontaktu je s tek nekolicinom bivših kolega s estrade. Povremeno se, kaže, s njima dopisuje. - Bih li se vratila na scenu? Mene glazba vuče, imam glazbenu školu. No sad su važnije neke druge stvari..., rekla je Kasandra za 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:55