UHVATILA SE IGLE

Kate Moss odlučila usavršiti novu vještinu: ‘Boljelo me jer nije znala što radi, ali to je Kate‘

Kako je medijima otkrio njezin prijatelj, prva velika prilika u kojoj će pokazati što je naučila je - Glastonbury festival
Kate Moss
 Alberto Pizzoli

Kate Moss se školuje za tattoo majstoricu i najavljuje kako bi mogla početi tetovirati ljude već na slavnom Glastonbury festivalu, podijelio je s javnošću njezin prijatelj.

Dugogodišnji prijatelj i tattoo umjetnik Daniel Casone otkrio je da ga je 47-godišnja manekenka zamolila da je uvježba - a čak je već tetovirala i njega.

Casone i Moss poznaju se nekoliko godina, otkako je posjetila njegov salon u Highgateu u Londonu - a Casone joj je ulijevao dovoljno povjerenja da mu dozvoli da “osvježi” njezinu poznatu tetovažu lastavica, prema motivu britanskog slikara Luciana Freuda, nakon što je on preminuo.

A Casone je sada podijelio njezine velike planove za “Glastonbury ”, kultni muzički festival koji Moss često posjećuje.

“Rekla je da želi naučiti tetovirati od mene, kako bismo mogli otići u Glastonbury tetovirati ljude", rekao je.

image
Fox Searchlight Pictures

"Nazvala me da dođem gore i tetoviram je, a na kraju smo završili tako da je ona mene tetovirala, napravila mi je “Kate" i srce na ruci", otkriva.

Dodao je za Sunday Mirror da Moss "zapravo nije znala što radi kad joj je dao iglu, ali dopustio joj je da crta po njemu jer je to Kate Moss”.

"Bilo je prilično bolno jer stvarno nije znala što radi i ulazila je iglom prilično duboko, ali mislio sam, hej, znate što, nemam ništa protiv", dodao je.

Umjetnik je također otkrio da ga je i pjevačica Rita Ora također pokušavala tetovirati.

Vjeruje se da Moss ima ukupno sedam vlastitih tetovaža, uključujući sidro i dva srca, kao i lastavice cijenjenog umjetnika Freuda.

On je preminuo 2011. godine u dobi od 88 godina, ali Moss je povjerila Casoneu da ih dotjera kad počnu blijedjeti, a tattoo artist je priznao: "Nisam htio dirati njegov rad, ali za nju sam to napravio pa sam ga malo popravio i malo osvježio"

"Mislim, to je originalni Freud. Pitam se koliko bi to naplatio kolekcionar? Nekoliko milijuna?", rekla je prethodno Moss za Freudov rad.

Inače, britanski slikar Lucian Freud bio je unuk psihoanalitičara Sigmunda Freuda i jedan od najistaknutijih portretista 20. stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2023 22:35