ZLATNI STUDIO 2024.

Katja Matković: ‘Vidjela sam da Seve nosi tu dizajnericu pa sam i ja naručila outfit od nje! Mama nije dala štikle...‘

Sama Katja presretna je zbog svoje nagrade, a za dodjelu Zlatnog Studija pripremala se tjednima prije

Severina i Katja Matković

 Privatna arhiva

Ja bih samo htjela reći da sam jako zahvalna što sam ovdje sa svima ovako predivnim ljudima. Ovo mi jako puno znači, jer ja s jedanaest godina što sam sve proživjela... Ne mogu vam opisati koliko sam sretna - kazala je u petak navečer Katja Matković, zvijezda filma ‘Dnevnik Pauline P.‘ koji je, prema glasovima naših čitatelja na sedmoj dodjeli najveće medijske nagrade Zlatni Studio proglašen filmom godine. Njen govor, slažu se svi, bio je najslađi trenutak televizijskog spektakla, a nasmiješenoj djevojčici iz publike su zapljeskali i Aleksandar Stanković i Andrija Jarak i Helena Minić-Matanić i sve ostale ‘velike i odrasle‘ zvijezde.

image

Barbara Nola, Katja Matković, Helena Minić Matanić

Privatna arhiva

Jedanaestogodišnja glumica nije se zadržala na partyju Zlatnog Studija, jer u subotu je imala obaveza od ranog jutra. Prvo sat klavira, potom odlazak na izložbu njene prijateljice, pa proslava krštenja obiteljskih prijatelja Matkovićevih...

- Jesmo li se probudili? Ne da smo se probudili, nego smo toliko toga obavili da bismo sad odmah mogli opet na spavanje - kroz smijeh nam u subotu oko 11 sati ujutro kaže Katjina mama Andrea.

image

Katja Matković, režiser Neven Hitrec

Ronald Gorsic/Cropix

Sama Katja presretna je zbog svoje nagrade, a za dodjelu Zlatnog Studija pripremala se tjednima prije.

- Odmah sam znala da će mi haljinu napraviti teta iz ‘Oz‘ dizajna, koja mi je šivala i odjeću za dosadašnje promocije filma. Meni je važno da se na tim svečanostima još netko ne pojavi u istoj odjeći koju ja nosim, a kako teta šije po mjeri, onda sam sigurna po tom pitanju - objašnjava Katja, koja je za ‘Oz‘ dizajn doznala zahvaljujući Severini, koja je već nosila naušnice Ozane Galić. Katja ih je vidjela na pjevačici na jednoj fotografiji, jako su joj se dopale, pa je zamolila mamu da dođe do Ozane. U tom trenutku nije ni sanjala da će se na Zlatnom Studiju upoznati i fotografirati sa samom Severinom, koja je, skupa sa svojim sinom Aleksandrom gledala ‘Dnevnik Pauline P.‘.

image

Katja Matković, Mojmira Pastorčić, Ana i i Severina Vučković

Ranko Suvar/Cropix

- Seve mi je rekla da joj je baš super film i da je uživala dok ga je gledala - kaže Katja, koja je uz haljinu ‘Oz‘ dizajna na dodjeli nagrada Zlatnog Studija nosila i naušnice što joj ih je posebno za nju napravila Ozana Galić.

- Malo smo se lomile oko cipela. Katja je htjela da se na svečanosti pojavi u cipelama s potpeticom, ali smo se dogovorile da s tim ipak pričekamo još neko vrijeme. Hoće to tako: kad smo djevojčice, sve sanjarimo o svojim prvim cipelama na ‘visoku petu‘, a onda godinama kasnije jedva čekamo da ih skinemo i uskočimo u tenisice - mudro zbori mama male zvijezde koja će možda već slijedeće godine na Zlatni Studio doći u cipelama s potpeticom, jer, potvrdio je to redatelj Neven Hitrec, uskoro se kreće sa snimanjem nastavka filma ‘Dnevnik Pauline P.‘

image

Katja Matković i Chriztel Aceveda

Privatna arhiva
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:35