‘SAMO ME GLEDAJTE...‘

Kći domaće pjevačice proživljava nasilje: ‘Vjerujte mi, mama je toliko luda trenutno da je spremna na sve!‘

‘Kad ti je dijete od svojih 10 godina čak četiri puta vršnjački maltretirano, mama je spremna na sve da zaštiti svoje malo‘, napisala je

Nika Antolos

 Davor Zunic/Cropix/Cropix

"Nešto se dogodi u roditelju kad je bullying nad tvojim djetetom u pitanju", započela je Nika Antolos u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Pjevačica i radijska voditeljica progovorila je o vršnjakom nasilju koje proživaljava njezina kći.

"Prvo se vodiš praštanjem, a onda se pretvoriš u zmaja. I kreneš učiti dijete istom. Vodila sam se uvijek onom: ‘Nikad prva! Ali braniti se moraš.‘ Sad sam dodala: ‘čime i kako god odlučiš u tom trenu da je potrebno‘", napisala je Antolos pa dodala da svoje dijete nikad nije udarila niti će je ikada udariti.

Ona je majka koja se vodila razgovorom i koja smatra da je uspjela sagraditi neisfrustriranu, nježnu, empatičnu, punu humora i radosti djevojčicu. "I sad mi tu njezinu čarobnu svjetlost netko gasi cipelama. Neće ići", stoji u objavi.

"To su i meni napravili. Iako su mislili da me gaze, zapravo su me gradili. No kad ti je dijete od svojih 10 godina čak četiri puta maltretirano od strane vršnjaka, pod izlikom da to ne ide preko noći, vjerujte mi, mama je toliko luda trenutno da je spremna na SVE da zaštiti svoje malo", dodala je.

image

Nika Antolos

Marko Miscevic/Cropix/Cropix

"A kad preraste tuđe zanemarivanje svog djeteta u moj problem, onda ga ja krenem i rješavati. Sada idemo svim oruđem. Ovdje dvoje djece treba pomoć. Svako različitog žanra. Ljudi misle da ako za sebe šutim na tuđe izvrnute postupke, da ću isto činiti kad je Sia u pitanju. Krivo. Samo me gledajte", završila je Antolos svoju objavu. Komentari su puni podrške i razumijavanja o ovom pjevačicinom, ali i širem društvenom problemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:16