NE ZNA GDJE SU

Keba o šuškanjima da se Severina i njegov sin Igor razvode: ‘Odrasli su i sve što rade, sebi rade‘

I susjedi folk pjevača čuli su priče da supružnici više nisu zajedno, a osim toga, Splićanku već dugo nisu vidjeli u Beogradu
Severina i Igor Kojić
 INSTAGRAM

Severina Kojić već nekoliko mjeseci boravi u Hrvatskoj, dok njezin suprug Igor vrijeme provodi u Beogradu.

Spekulacije da je njihovu braku došao kraj iz dana u dan sve su glasnije, a susjedi folk pjevača Dragana Kojića Kebe za portal Alo! kažu kako su čuli priče da Igor i Splićanka više nisu zajedno, a osim toga, ističu i kako hrvatsku pjevačicu već dugo nisu vidjeli u naselju Bežanijska kosa, gdje Igorov otac ima kuću u kojoj je i Severina boravila kad je dolazila u susjednu Srbiju.

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - rekao je nevoljko Keba za Alo!.

image
Igor i Severina Kojić
Tomislav Kristo/CROPIX

- Ako mene pitate, ljubav nikad ne treba objašnjavati. Riječ nikad ne upotrebljavam kao oružje, niti za obranu, niti za napad, pa će tako biti i ovoga puta. Što će biti, neka bude! Samo neka su živi i zdravi te neka im Bog podari svu blagodat i sreću u životu - dodao je Keba pomalo filozofski, a zatim se osvrnuo i na one koji blate njegovu obitelj.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom, poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvijek sve bilo na svome mjestu. Neka se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih nikome sudio, niti to mogu, jer moja misija u životu jest donositi radost svima oko sebe i širiti ljubav uvijek i svugdje - zaključio je Kojić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 16:04