UOČI NASTUPA NA DORI

Kedžo konačno reagirao na optužbe za plagijat: U šlafroku otpjevao spornu pjesmu, javili se i fanovi

Optužili su ga da je kopirao ‘Human‘ hit iz 2017. godine Rag‘n‘Bone Mana, ali njega to nije pretjerano pogodilo
 Matija Djanjesic/Cropix

Nakon što je dugo šutio, Damir Kedžo odgovorio je svima koji tvrde kako je njegova skladba ‘Angels and Demons‘, s kojom će 11. veljače nastupiti na Dori, plagijat skladbe ‘Human‘ Rag‘n‘Bone Mana iz 2017. godine. S ovim optužbama suočio se, podsjetimo, još početkom siječnja, nakon što je HRT otkrio kako zvuče pjesme što se natječu na Dori.

Kedži je, kako je objasnio, u startu bilo besmisleno sve to i komentirati. Nadao se da će prevladati zdravi razum i da će ljudi shvatiti kako bi si samo kompletni luđak dozvolio da na Doru, i eventualno kasnije na Eurosong ode s plagijatom, pa je donedavno na novinarska pitanja o sličnosti dviju skladbi govorio kako nema komentara i kako uopće ne bi volio ulaziti u ovu tematiku.

Sada je, međutim, otišao korak dalje, pa se odlučio našaliti na cijelu situaciju. Stoga je na društvenim mrežama pod naslovom ‘kedžual jutro‘ objavio snimku na kojoj odjeven u šlafrok i majicu s natpisom ‘My favorite Human‘ pjeva ‘Human‘, što je razveselilo njegove obožavatelje koji su mu poručili kako je i ovu pjesmu - razvalio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:49