IZNENADILA MNOGE

Kerumova sestra drastično promijenila imidž, pogledajte kako sada izgleda

Nevenka je redovita i sudjeluje u radu, poglavito ako su ekonomske teme u raspravi

Željko Kerum i njegova sestra Nevenka

 Tom Dubravec/cropix/

Kriza u Županijskoj skupštini splitsko-dalmatinskoj usmjerila je reflektore i na HDZ-ove koalicijske partnere, među kojima je uz Luku Roguljića iz HSP-a i kvartet vijećnika iz Kerumovog HGS-a, piše Slobodna Dalmacija.

Dugogodišnji bivši predsjednik Skupštine Petroslav Sapunar koji je tri mandata dirigirao regionalnim parlamentom, te Martina Nimac Kalcina, koja je bila na Kerumovoj listi za dožupanicu uz Tonija Jurišića-Sokića koji je bio u utrci za župana.

Kao i uvijek prisutna i aktivna Nevenka Bečić, Kerumova sestra koja je dirigirala i splitskim parlamentom, bila u saborskoj klupi, vodila godinama njegove tvrtke. Danas je tek srećemo na Skupštini, gdje je redovita, sudjeluje u radu, poglavito ako su ekonomske teme u raspravi, no više nije tako prisutna u političkom životu.

image

Nevenka Bečić

Duje Klaric/Cropix

Osim "smanjenog" kapaciteta angažmana u javnosti, ne može se zanemariti ni promjena njene frizure – ona poznata, prepoznatljiva frizura, neukrotivi uvojci Nevenke Bečić sada su "pretopljeni" u dugu kosu, zavezanu u rep, no osmijeh na njenom licu je i dalje isti!

image

Nevenka Bečić

Duje Klaric/Cropix

Široki osmijeh kojem je pozdravila Danicu Baričević HDZ-ovu vijećnicu te svog zeta i stranačkog kolegu Sapunara...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 20:09