HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Kevin Spacey otišao na očni pregled u kliniku Svjetlost i dogovorio termin operacije

‘Iako su u svijetu upravo ova imena sinonim za zvijezde, u njihovim je očima istinska zvijezda prof. dr. sc. Nikica Gabrić‘

Kevin Spacey, doktor Nikica Gabrić i Franco Nero u klinici Svjetlost

 Privatna arhiva

Glumac Kevin Spacey danas se u Klinici Svjetlost, s punim povjerenjem 'predao' u ruke profesora Nikice Gabrića i njegovog tima.

- Kevin Spacey je bio kod doktora Gabrića na očnom pregledu i dogovorio termin za operaciju koju će vjerojatno izvesti u svibnju kada glumac ponovo dođe u Hrvatsku. Još puno holivudskih zvijezda ima zakazan termin kod doktora, no zasad su ograničeni putovati zbog epidemiološke situacije, ali nadamo se da uskoro stižu – kaže nam pouzdan izvor blizak prof. Gabriću.

Tim Roth, Esai Morales, Armand Assante, Franco Nero, Ivana Trump, Cassandra Gava samo su jedan dio popisa koji su odlučili svoje zdravlje staviti u ruke vrhunskog oftalmologa Nikice Gabrića. Iako su u svijetu upravo ova imena sinonim za zvijezde, u njihovim je očima istinska zvijezda prof. dr. sc. Nikica Gabrić, uspješan liječnik i vlasnik Specijalne bolnice Svjetlost koji im je pomogao da, nakon niza godina, ponovno progledaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:38