UVERTIRA ZA KONCERTE

KLAPA RIŠPET UOČI VALENTINOVA NA RIVI IZNENADILA SPLIĆANKE 'Dalmatinski slavuji' uoči dana zaljubljenih dijelili ruže na Rivi

 
 Damira Kalajžić

Klapa Rišpet ili kako ih od milja publika zove 'dalmatinski slavuji' mjesec ljubavi obilježili su lijepom gestom.

Okupili su se na splitskim Prokurativama gdje su zapjevali svoj hit 'Mislin samo na te', da bi se potom prošetali splitskom Rivom i oduševljenim Splićankama uoči Valentinova dijelili ruže.

Damira Kalajžić

Oko dalmatinskih slavuja su se ubrzo okupili njihovi sugrađani te su zajedno s njima zapjevali 'Šta mi ljube oćeš kazat'.

Damira Kalajžić

Ovo je bila sjajna uvertira uoči njihovog prvog, velikog samostalnog koncerta u Spaladium Areni koji će se održati 07. ožujka povodom Dana žena.

Damira Kalajžić

Svoje kultne hitove poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat" te brojne druge publika će pjevati kao jedno.

Damira Kalajžić

Prvi na redu je Zagreb s koncertima u dvorani Lisinski. Prvi datum, 25. veljače je rasprodan, dok za drugi, 26. veljače još uvijek ima ulaznica. No, s obzirom na interes koji vlada, očekuje se da će uskoro i taj koncert biti rasprodan, stoga klapa Rišpet poručuje da na vrijeme osigurate svoju ulaznicu.

Damira Kalajžić

Veliko finale ovih koncerata koji započinju u mjesecu ljubavi, a završavaju u mjesecu ožujku, kojeg nazivaju 'mjesec žena' održat će se u gradu pod Marjanom, 07. ožujka kojeg Split, ali i okolica s velikim nestrpljenjem iščekuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. siječanj 2023 18:37