ISTRAŽIVANJE U AFRICI

Knjaz proveo anketu o ljepoti, ispitivao žene iz plemena Masai: ‘Ni Clooney, ni Pitt, nego Plenković‘

Pokazao im je 25 fotografija, a one su kao najzgodnijeg muškarca izabrale - premijera Andreja Plenkovića

Knjaz s pripadnicima plemena Masai

 Facebook

Popularni autor zabavnih TV serijala Robert Knjaz vratio se krajem siječnja na HTV zabavnom i poučnom serijom 'Osjećaji'.

Proputovao je svijet kako bi doznao kako emocije oblikuju različite kulture, a posjetio je i poglavicu kenijskog plemena Masai, s kojim je i ranije surađivao na 'Koldžici po svijetu'.

U Keniji je snimio zanimljiv materijal, a kao najavu emisije o ljubavi, Knjaz je na društvenim mrežama objavio snimku ankete koju je proveo među ženama iz plemena Masai. Pokazao im je 25 fotografija, na kojima su među ostalim bili Brad Pitt, George Clooney, Cristiano Ronaldo, Davor Gobac i drugi poznati muškarci, a one su kao najzgodnijeg muškarca izabrale - premijera Andreja Plenkovića.

Na pitanje zašto su izabrale baš njega, poglavica Ipitek, koji jedini barata engleskim jezikom, objasnio je da ima "dobre naočale i dobru frizuru, lijepo odijelo, izgleda sretno i kao netko tko poštuje svoju obitelj'.

Žene iz plemena Masai ne znaju da je on premijer pa su procijenile kako misle da je Plenković 'šef neke tvrtke i da ima svoj ured'.

Na kraju se Knjaz našali i pitao ih jesu li članovi HDZ-a, na što je poglavica odgovorio: 'Što je HDZ?'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:01