POSLALA MU PORUKU

Knoll Doll uživala s legendom NBA-a: Nekad su živjeli u istome gradu, a onda se on morao odseliti

Wade je bio među poznatima koji su donirali svoje Cartier satove u sklopu izložbe

Ivana Knoll, Knoll Doll

 Instagram/Knoll Doll/

Američki umirovljeni profesionalni košarkaš Dwyane Wade bio je jedna od zvijezda koje su se pojavile na Art Basel Miami Beach Weeka, tijekom kojeg se održava veliki, međunarodni sajam suvremene umjetnosti. Wade je prisustvovao jednom događaju u organizaciji Cartiera, a tamo je bila i naša poznata influencerica Ivana Knoll, poznatija kao Knoll Doll.

"Čestitam Dwyaneu Wadeu, tako mi je drago što sam mogla podržati tvoju umjetnost jučer", poručila je Knoll na Instagramu i pohvalila se fotografijom na kojoj zajedno poziraju.

U minijaturnoj, uskoj, pripijenoj crnoj haljini koja ističe njezin bujni dekolte Ivana je plijenila svu pažnju. Svoju prepoznatljivu crnu kosu ostavila je raspuštenu, a od nakita je nosila decentnu zlatnu ogrlicu.

Wade je bio među poznatima koji su donirali svoje Cartier satove u sklopu izložbe. Iako je 41-godišnjak bio i ostao legenda Miamija, on nije ostao tamo nakon što je 2019. završio profesionalnu karijeru. Nakon tri osvojene titule, priznanja za MVP-a finala 2006., Wade se odselio s Floride jer je zaključio da njegova obitelj tamo više ne bi bila prihvaćena i sigurna.

Razlog tome je usvajanje nekoliko zakona koji se tiču LGBTQ osoba, a njegova kći Zaya, koja je rođena kao dječak, prije nekoliko je godina javno istupila i rekla da je članica LGBTQ zajednice.

"Volim Miami, toliko je napravio za mene... Međutim, u posljednjih nekoliko godina, zakoni i politika postali su baš bitna tema i to je postala nesigurna tema. To je sve nesigurno za moju kćer. Nesigurno je za sgve klince, odrasle ili starije osobe u trans-zajednici. Kada je u pitanju sigurnost moje obitelji, nisam se mogao vratiti tamo", rekao je jednom prilikom Wade.

Sada s obitelji živi u Los Angelesu. "Prije svega, otišao sam zbog puno razloga. U L.A.-u sam i da bih podržao svoju suprugu Gabrielle Union. Jedan od razloga za takvu moju odluku je i činjenica da je to najsigurnija i najbolja zajednica za moju kćer Zayu. L.A. je jedna od najsigurnijih i najboljih zajednica", rekao je Wade.

Inače, otkako je Zaya istupila u javnost sa samo 12 godina, nadahnjuje tinejdžere da žive svoju istinu tako što će samouvjereno otkriti tko su oni u stvari. Njezina obitelj također je u tome podržava, a Zaya je u međuvremenu postala modna influencerica. Od ožujka ove godine također radi i kao model te je se može vidjeti na modnim pistama.

Nakon sudske bitke između Dwyanea Wadea i njegove bivše supruge, Siohvaughn Funches-Wade, njihova transrodna kći dobila je zakonsko ime i promjenu spola. Okružni sudac Los Angelesa potpisao je novi identitet Dwyaneinog 15-godišnjeg djeteta. Kći 40-godišnjeg bivšeg profesionalnog košarkaša - koja je postala trans 2019. u dobi od 12 godina - sada se zakonski zove Zaya Malachi Airamis Wade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 22:39