UŽIVA U LONDONU

Knoll Doll zamijenila ‘kockice‘ drugim dresom pa se podružila s Kupidom koji je u nju ispucao nekoliko strijela

Odjenula je nogometni dres slavnog engleskog kluba i uzrokovala ‘lavinu‘ reakcija na svom Instagram profilu

Ivana Knoll u dresu Arsenala

 Screenshot/instagram/

Najpoznatija hrvatska navijačica, 29-godišnja Ivana Knoll, znana i kao "Knoll Doll", odjenula je još jedan nogometni dres i izazvala "lavinu" reakcija na svom Instagram profilu.

image

Ivana Knoll u dresu Arsenala

Screenshot/instagram/

Naime, popularna Knoll je dres Vatrenih zamijenila dresom londonskog nogometnog velikana, Arsenala. Sudeći prema snimkama s njenih Instagram priča, Knoll je gledala utakmicu Arsenala i Manchester Cityja na domaćem terenu, Arsenalovom stadionu Emirates. Iako su "Topnici" izgubili derbi 1-3, Knoll je uživala u velikodušnom gostoprimstvu Arsenala koji joj je poklonio poznati crveni dres s njenim prezimenom i brojem jedan na leđima. Utakmicu je, naravno, gledala iz VIP lože, a atmosferu je prenijela putem Instagrama gdje sada broji preko tri i pol milijuna pratitelja.

image

Personalizirani dres

Screenshot/instagram/
image

Atmosfera s Emiratesa

Screenshot/instagram/

- Sada sam navijač Arsenala - stoji u komentarima ispod atraktivne fotografije Knoll koja pozira u Arsenalovom dresu i uskim trapericama.

- Svaki tim kojeg podržavaš na kraju izgubi - napisao je jedan korisnik Instagrama.

- Prvi put nakon dugo vremena vidim da Ivana nosi odjeću, gotovo da joj se ne vidi koža ni na jednom dijelu tijela - istaknuo je jedan od njenih pratitelja u komentarima.

Nakon utakmice, Knoll je isprobala londonski noćni život. Prilikom posjete jednom od noćnih klubova, plesala je u šljokičastoj haljini i družila se s Kupidom koji je u nju ispucao nekoliko strijela.

image

Kupid u londonskom noćnom klubu

Screenshot/instagram/
image

Ivana Knoll u izlasku

Screenshot/instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:28