OZLIJEĐENA NA ZIMOVANJU

Kobno skijanje Snježane Schillinger ex Mehun: ‘Taj trenutak kad mi je puklo u koljenu teško ću zaboraviti‘

Očekujem da me stiliziraš da imam one srebrne štapove kao Severina, poručila je poduzetnica prijatelju, stilistu Nevenu Ciganoviću

Snježana Schillinger

 INSTAGRAM

Poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom trebala je uživati u zimskim radostima u austrijskom Kitzbühelu, no na skijalištu je imala nezgodu i ozlijedila nogu, zbog čega sad mora i na operaciju.

- Druga fotka mi je fantastična, jelda?! Preskočit ćemo sad detaljan opis, analizu što, kako i zašto sam se baš tu sekundu odlučila za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomitelju nogu ili koljena! Plač, šok, neizvjesnost, brzina austrijske hitne...

Jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane, jelda? Mi imamo samo lijepe trenutke, 'speglane' fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati... Reći ću samo to! - objavila je Snježana na društvenoj mreži.

- A joj, i ja sam prije nekoliko godina isto napravila i vratila se s pola tijela u gipsu. Ajde, brzo ćeš ti to sanirati, a koliko te poznajem, sljedeće godine opet si na skijama - komentirala je modna dizajnerica Matija Vuica, a Schillinger joj je odgovorila: "Ne znam što da ti kažem, sumnjam da ću ponovno... Taj trenutak kad mi je puklo u koljenu teško ću zaboraviti... I tu bol i sve ostalo što je uslijedilo i što me čeka".

- A to je ta ljubav prema štapovima, sad buš ih i po suhom furala! - našalio se pak Neven Ciganović.

- Očekujem da me stiliziraš da imam one srebrne kao Severina! - zaključila je poduzetnica.

Snježana je odlučila kako će ozlijeđenu nogu operirati u rodnoj Hrvatskoj, a na Instagram Storyju pohvalila je odlično organizirane Austrijance.

- Spustili su me s pola brda bez minute čekanja. Zbunjuje me njihova ljubazna hladnoća! Naravno, govore svi engleski, ali opet - izgubljen si. Ne mogu niti zamisliti kako bi bilo nekom djetetu u tom trenutku - napisala je poduzetnica na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:07