POZDRAV IZ AMERIKE

KOCKA IH NEĆE, MA NEMA VEZE, SVE DOK IM U LJUBAVI CVJETAJU RUŽE Seve se našalila na vlastiti i račun najbolje prijateljice te fanove nasmijala do suza

 INSTAGRAM

Izreka 'Što se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu' Severini, sudeći prema najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, očito nije previše važna.

Splićanka je poslije Chicaga odradila spektakularan koncert i u 'prijestolnici kocke', a kad je već ondje, nije propustila ni priliku okušati sreću u jednom od tamošnjih kasina.

- Sviramo klavir. Jer pojma nemamo - napisala je Severina ispod fotografije na kojoj ona i najbolja prijateljica Andrea Čermak sjede za automatom u Las Vegasu.

Sviramo klavir Jer pojma nemamo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Njezina šala oduševila je i do suza nasmijala mnogobrojne obožavatelje.

- Urlam! Kao i s glazbom - ako pronađete pravu notu, možete se obogatiti - samo su neki od komentara fanova ispod urnebesne fotografije.

Ali to što nemaju sreće u kockanju, pjevačicu i prijateljicu, poduzetnicu Andreu, nimalo ne brine - obje su sretne u ljubavi, što im je i najvažnije - naime, Severini cvjetaju ruže u braku s Igorom Kojićem, a njezinoj Andrei s poduzetnikom Hrvojem Čermakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:30