POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Kolege bajkeri oprostit će se od preminule zvijezde ‘Večere za 5‘ i ‘Superpara‘, oglasila se i supruga: ‘Hvala na podršci‘

Davor Andročec poginuo je u prometnoj nesreći u mjestu Kaoci u BiH, a njegov posljednji ispraćaj održat će se 30. kolovoza

Davor Andročec u Večeri za 5 i na frontu kao mladić (na fotografiji lijevo u bijeloj uniformi)

Sudionik četvrte sezone ‘Superpara‘ i ‘Večere za 5 na selu‘ Davor Andročec poginuo je u prometnoj nesreći u subotu poslijepodne u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini, a njegov posljednji ispraćaj bit će u srijedu, 30. kolovoza. Budući da je Davor bio strastveni ljubitelj motora, od njega će se oprostiti i njegovi bajkeri, objavljeno je na Facebooku.

"Poštovani bajkeri i bajkerice, u žalosti vas obavještavam da će dana 30. kolovoza u 15:00 biti ispraćaj našeg velikog zaljubljenika u motore, domoljuba, i prije svega dobrog prijatelja Davora Andročeca. Okupljanje će biti u Novoj Gradiški, ispred cafe bar in-a u 14:00, kreće se lagano motorima prema groblju gdje će se održati posljednji ispraćaj kojim ćemo se oprostiti s našim dragim prijateljem Davorom. Nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju te da neće biti nikakvih problema. Molim vas da odradimo to u tišini bez divljanja, turiranja i slično. Moj motor će biti okrenut prema cesti sa slikom kolege kako bi prepoznali. U ispraćaj je uključena i policija radi lakšeg prolaska kroz grad. Također, molim vas da proslijedite ovu objavu, unaprijed hvala", objavljeno je na Facebooku.

Njegova supruga Meri također se oglasila na Facebooku i podijelila njegovu osmrtnicu. Svima se zahvalila na podršci.

"U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu da je naš dragi i nikad zaboravljeni suprug, otac, brat, djed, stric, prijatelj... Davor Andročec tragično preminuo 26.8.2023. godine u svojoj 51. godini života. Ispraćaj i sahrana obavit će se na gradskom groblju Nova Gradiška 30.8.2023. godine u 15 sati. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Meri, sinovi: Dominik i Noah, kćeri: Matea i Edita, braća: Damir i Đuro, sestre: Dušanka i Jelena, unučad: Lucija, Paula i Luka, zetovi: Josip i Matej, nećaci: Danijel, Marko i Eni, prijatelji, suborci i ostala tugujuća rodbina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:59