BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar-Kitarović objavila fotke iz Koreje, mnogima zapeo za oko njezin izgled: ‘Moja ljubav...‘

Ovoga je puta bilo prilike i za razgledavanje Koreje i njenih prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, pohvalila se

Kolinda Grabar Kitarović

 Facebook/Kolinda Grabar Kitarović/

"Veliko hvala Republici Koreji i korejskom narodu na srdačnom dočeku i izuzetnom iskustvu na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024! Posebno sam ponosna na Team Croatia, hvala vam što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!", napisala je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu i pohvalila se fotografijama u zimskom izdanju.

Na Facebooku je podijelila i nekoliko svojih fotografija na kojima se može vidjeti da se pomno našminkala i dotjerala čak i za snijeg.

"Sinoćnja svečanost zatvaranja Zimskih olimpijskih igara mladih Gangwon 2024. protekla je u jednako veselom i opuštenom ozračju kao i same igre. Lijepo je bilo podržati mlade nade sporta i buduće olimpijske prvakinje i prvake, a uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti Team Croatia i družiti se s našim talentiranim sportašicama i sportašima, njihovim trenerima i olimpijskim timom, kojem su na čelu bile sposobne, vrijedne, talentirane i nadasve uporne Petra, Marija i Vedrana, za koje ni jedna prepreka nije nesavladiva. Hvala vam svima što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!

Bilo je lijepo i družiti se s kolegama iz Međunarodnog olimpijskog odbora, izvrsnim i ljubaznim domaćinima Koreancima, mladima iz cijeloga svijeta. Sport doista zbližava ljude i uključuje i one koji se često osjećaju marginalizirano. Ovoga je puta bilo prilike i za razgledavanje Koreje i njenih prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, ali o tome više narednih dana…", napisala je na Facebooku.

"Divna žena, lijepa", "Ljepota", "Moja kraljica bila i ostala", "Malo je reći DAMA", "Moja ljubav" - glasili su samo neki od oduševljenih komentara njezinih pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 11:09