TONČICA ČELJUSKA

‘Kolinda je bila vrlo iskrena, pa i emotivna. Otkrila je neke svoje nikad ispričane uspomene‘

Tončica Čeljuska najavljuje prvi intervju bivše predsjednice otkako joj je istekao mandat
Tončica Čeljuska i Kolinda Grabar Kitarović
 HTV

Tončica Čeljuska u emisiji "U svom filmu" koja će se prikazati 29. prosinca u 20.10 sati na HTV-u ugostit će Kolindu Grabar-Kitarović. Kako živi i što radi nakon petogodišnjeg mandata predsjednice države i koji su novi izazovi pred njom, Kolinda Grabar-Kitarović otkrit će u prvom televizijskom intervjuu koji je dala nakon odlaska s Pantovčaka. Iz posve nove perspektive rezimirala je godinu iza sebe, progovorila o tome na koji se način nosi s novim okolnostima, ali i što očekuje od svog članstva u Međunarodnom Olimpijskom odboru.

- Razgovor je bio potpuno otvoren i iskren, a na trenutke i vrlo emotivan... Također je u emisiji vrlo iskreno priznala i da je pod kraj mandata imala zdravstvene probleme s kralježnicom koji su kulminirali tijekom predizborne kampanje - kada je jedva podnosila ogromne bolove, a koji su na koncu doveli i do zahtjevne operacije vratne kralježnice - otkriva Tončica Čeljuska.

image
Tončica Čeljuska i Kolinda Grabar Kitarović
HTV

Kolinda Grabar-Kitarović u razgovoru se prisjetila i svog odrastanja, školovanja i nekih ključnih trenutaka iz karijere, ali i progovorila o predrasudama s kojima se kao žena nosi cijeli život.

image
Tončica Čeljuska i Kolinda Grabar Kitarović
HTV

Koje su to vrijednosti kojima se u životu rukovdi i koliku je žrtvu podnijela za svoju profesionalnu karijeru ona, a koliku njezina obitelj - samo su neke od tema u razgovoru koji je vodila s Tončicom Čeljuskom u studiju Hrvatske televizije.

image
Tončica Čeljuska
HTV

- Bivša predsjednica je bila izuzetno dobro raspoložena i zanimljiva, podijelila je neke svoje nikad ispričane uspomene, no najviše me se dojmio njezin pozitivan odnos prema onome što je radila, ali i onome što je očekuje. Ni u jednom trenutku nije ostavila dojam osobe koja za nečim žali, već naprotiv! Nakon svega, sigurna sam da nju najbolje tek čeka i da ćemo itekako pratiti njenu karijeru i ubuduće - rezimirala je nakon snimanja emisije svoje dojmove urednica i voditeljica emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:49