POZDRAV IZ DUBAIJA

Kolinda objavila novu fotografiju pa dobila ljubavnu poruku mlađahnog Iranca: ‘Ljubavi moja, odgovori mi‘

Nanovija fotografija bivše predsjednice Hrvatske izazvala je salvu pohvala na račun njezina izgleda

Kolinda Grabar-Kitarović

 Eric Feferberg/AFP

Bivšu predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović samo na Instagramu prati gotovo 320 tisuća ljudi i to doslovno iz cijelog svijeta. Neki od njih ni ne znaju da više nije predsjednica, no to ih ne sprječava da joj komplimentiraju na izgledu, a neki od njih šalju joj i ljubavne poruke.

Tako je bilo i s posljednjom objavom koju je Grabar-Kitarović stavila na tu društvenu mrežu. U samo dva sata, javljanje bivše predsjednice iz Dubaija "lajkalo" je više od šest tisuća pratitelja, a uslijedili su i brojni komentari posebno na račun njezina izgleda u ljubičastoj haljini tradicionalnog stila, ali posve pripijenoj uz tijelo.

"Posljednji dan Expo 2020 Dubai. Hrvatska postaje sve prepoznatljivija. Srdačne čestitke Oio Vivo na zlatnim medaljama. Uvijek govorim da je hrvatsko maslinovo ulje najbolje u svijetu", napisala je Grabar-Kitarović uz fotografiju na kojoj pozira ispred Muzeja budućnosti. Među komentarima kako je "divna, prelijepa, prekrasna, nabolja", što je već dio uobičajena folklora, istaknula se i jedna mlađahnog Iranca.

"Pozdrav draga predsjednice, gdje ste otišli? Ljubavi moja, draga moja. Želio bih da mi jednom odgovoriš. Molim vas, ja sam iranski mladić i ponosan sam što pratim vašu stranicu."

Kolinda Grabar-Kitarović, naravno, nije odgovorila na ovu romantičnu poruku neznanog mladića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:38