PRAVA ZVIJEZDA

Kolinda raspametila Marokance, svi su se htjeli fotografirati s njom; Na tribinama elegantna u bijelom

Došla je bodriti hrvatske reprezentativce u Katar povodom utakmice s Marokom

Kolinda Grabar Kitarović okružena Marokancima

 Facebook/screenshot/

Možda nije više predsjednica Republike Hrvatske, ali je još uvijek itekakva predstavnica hrvatske države. Naime, Kolinda Grabar Kitarović došla je bodriti hrvatske reprezentativce u Katar povodom utakmice s Marokom, a ubrzo su je okružili marokanski navijači i domaćini Mundijala.

- Sjajna atmosfera na Souq Waqifu prije večerašnje utakmice Hrvatske i Maroka - napisala je Grabar Kitarović u objavi neposredno prije početka utakmice koja će odlučiti kome pripada treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Hrvatska izaslanica pozirala je i s Nawal El Moutawakel, marokanskom izaslanicom, ujedno i bivšom ministricom sporta te bivšom preponašica, koja je pobijedila na inauguralnoj ženskoj utrci na 400 metara s preponama na Ljetnim olimpijskim igrama 1984. godine.

Kao prava zvijezda, Kolinda je bila okružena gomilom obožavatelja koji su htjeli fotografiju s bivšom predsjednicom.

image

Former Croatian president Kolinda Grabar-Kitarovic holds a flag prior to the Qatar 2022 World Cup third place play-off football match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha on December 17, 2022. (Photo by Odd ANDERSEN/AFP)

Odd Andersen/Afp
image

Kolinda Grabar-Kitarović

Fabio Ferrari/lapresse Ferrarifa/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Kolinda je na stadion stigla u bijeloj haljini s kockastom maramom oko vrata, a u rukama je držala hrvatsku zastavu. Svoj je izgled podijelila i na svojoj službenoj Facebook stranici, a kao u uvijek, dobila je mnoštvo komplimenata u komentarima.

Podsjetimo, odluka da Kolinda Grabar Kitarović sjedi u svečanoj loži i bodri "Vatrene" u ime države donesena je s obzirom na to da aktualni predsjednik Republike Zoran Milanović ipak neće ići u Katar iako su bile neke najave da bi išao i već su s Pantovčaka bili naručili Vladin avion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 00:00