U DRUŠTVU KLISOVIĆA

Kolinda u Zagrebu u nikad vitkijem izdanju: Ponosno prošetala ‘pussy bow‘, baš kao i Melania Trump nekad

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na gala večeri u Zagrebu

Kolinda Grabar Kitarović

 Cropix

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na gala večeri u Zagrebu, povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih diplomatsko-gospodarskih odnosa.

Za tu je prigodu odabrala bijelu bluzu s crnom mašnom, koja se na engleskom naziva 'pussy bow', a koju je bivša predsjednica već nosila u više navrata. Bluzu s 'pussy bow' mašnom nosila je i bivša američka prva dama, Melania Trump, a posebno je ostalo upamćeno kada je Melania odjenula Gucci bluzu s 'pussy bow' mašnom nakon debate svog supruga Donalda Trumpa, samo nekoliko dana nakon što je njezin suprug imao vulgarne izjave o voditeljici jednog TV showa, a u kojima se, među ostalim, spominje i riječ 'pussy', ali u sasvim drugačijem kontekstu od onog o kojemu je riječ kod bluze.

Kolinda Grabar-Kitarović svoju je blizu kombinirala uz tamni sako koji je istaknuo vitki struk te crne hlače na trapez, a cijelu je kombinaciju podignula štiklama.

image

Kolinda Grabar Kitarović

Ronald Gorsic/Cropix

Tijekom prvog javnog pojavljivanja u Hrvatskoj nakon duljeg vremena, bivša predsjednica bila je dobro raspoložena, a pozirala je i s predsjednikom zagrebačke Gradske skupštine Joškom Klisovićem (SDP).

image

Kolinda Grabar Kitarović i Joško Klisović

Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:09