VELIKA POPULARNOST

Kolindini obožavatelji jedva dočekali njene nove fotografije: ‘Ljepotice naša, pametnice naša‘

Bivša predsjednica vrlo je popularna na društvenim mrežama, a njezina vojska obožavatelja prati joj svaki korak

Kolinda Grabar-Kitarović

 Facebook

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, pohvalila se na svom Facebook profilu fotografijom na kojoj pozira s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora Thomasom Bachom s kojim se sastala u Švicarskoj. Na drugoj fotografiji bivša predsjednica pozira sama.

"Prošlog tjedna u Lausanni s predsjednikom MOO-a Thomasom Bachom: Povijest nas uči da velike krize ili sustavni šokovi, poput pandemije, ostavljaju duboke i dalekosežne posljedice po društvo u cjelini. Koliko god okolnosti izgledale izazovno i teško, ako iz ove situacije izvučemo prave pouke, možemo bolje oblikovati svoju budućnost. Svijetu će nakon korona virusa trebati sport i naše zajedničke vrijednosti. Spremni smo pridonijeti njegovom oblikovanju našim idealima i geslom. Brže, više, jače – zajedno!", napisala je bivša predsjednica te oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

"Ljepotice naša", "Ljepotice, pametnice naša, svaka čast, naš ponos", "Ajmo u novu kandidaturu za predsjednicu RH", "Predivna", "Prava dama" - glasili su neki od komentara pratitelja, a njezina objava prikupila je više od tri tisuće lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:10