LA LANA

KONAČNO PRAVA ISTINA: SAZNALO SE ZAŠTO JE LANA JURČEVIĆ OBRISALA OBJAVE NA SVOM INSTAGRAMU 'Ovaj papir mi je promijenio život. Dugo se to kuhalo...'

 
Lana Jurčević
 Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon što je pjevačica Lana Jurčević prije nekoliko dana obrisala sve objave sa svojeg Instagram profila i zabrinula svoje pratitelje, njih 400.000, danas je novom objavom na toj društvenoj mreži objasnila zbog čega je to učinila i najavila veliku prekretnicu u svojem životu.

Lana je potpisala ugovor za svjetsku diskografsku kuću Warner music, objavila je na Instagramu i dodala da joj je taj papir promijenio život. Ta se suradnja dugo spremala, napisala je Jurčević na Instagramu, gdje ju sada pratitelji mogu pronaći pod imenom 'La Lana'.

'Wooohooo!

Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti...', napisala je Lana Jurčević.

View this post on Instagram

Wooohooo! It’s finally happening. My childhood dream is about to become reality. I hate papers, I hate everything that has to do with paperwork, except this one - this paper has already changed my life! I have signed a contract for international music label: Warner music!! It didn’t happen yesterday, it happend 15 months ago, but I was working on it for years... Can you imagine how hard was it to be quiet and not say anything about it? Sooo guys, meet LA LANA :)) The new version of me! And welcome to the new chapter of my life! It’s gonna be fun, fun, fun! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wooohooo! Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti...

A post shared by La Lana (@lalana) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:57