KAKAV JE IZBORNIK KAO TATA

KONAČNO ZNAMO DA SU I DALIĆEVI SINOVI ZGODNI I USPJEŠNI Toni je DJ i hoda s manekenkom, Bruno je na američkom koledžu: 'Nisam htio da igraju nogomet'

 
S lijeva na desno: Toni Dalić u DJ akciji; Zlatko i Davorka u selfiju; djevojka Tonija Dalića, Alma Fabulić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić (51), koji je Hrvatsku odveo u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, van sportskih terena najviše vrijeme voli provoditi s obitelji, a kako je zanimanje javnosti poraslo za njega, sve više je poraslo i za njegove sinove.

Uvijek je govorio da je ponosan na odnos koji je izgradio sa sinovima Tonijem (25) i Brunom (20), koji ga sa suprugom Davorkom bodre u Rusiji.

Zanimljivo je da Dalić rijetko objavljuje fotografije s obitelji, to su privatni trenuci, no našao se jedan selfie sa stadiona prošle godine.

Zlatko Dalić, Instagram
Zlatko Dalić prošle godine sa suprugom Davorkom i sinovima Tonijem i Brunom

Kako je nedavno otkrio i u razgovoru za Gloriju GLAM, izbornik Dalić upravo supruzi Davorki, svojoj školskoj ljubavi, može zahvaliti obiteljski sklad, a onda i svoj uspjeh jer mu je neizmjerna podrška već trideset godina. Uvijek je ‘držala’ sva četiri kantuna u kući zbog čega je i danas obitelj jako povezana, a tako su odgojili i sinove, 25-godišnjeg Tonija i pet godina mlađeg Brunu.

Obojica su trenirala nogomet u Varteksu, no njihov se otac tome protivio.

- Prvo sam uvidio da nisu baš talentirani, a uz to nisam htio da prolaze isti put kao i ja - jer nogometni kruh je težak i crn. Zato sam htio da se školuju - rekao je nedavno Dalić.

Toni je DJ, a Bruno je na privatnom američkom koledžu u Hrvatskoj

Toni je nakon Tehničke škola Ruđera Boškovića diplomirao digitalni marketing na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a svoju najveću sreću pronalazi u ulozi DJ-a.

Tijekom zime elektroničku muziku pušta u zagrebačkim klubovima, a ljeti na Zrću u klubu Papaya gdje su ga prošle godine roditelji došli slušati. Toni je u vezi sa studenticom Pravnog fakulteta Almom Fabulić koja je prije tri godine bila prva pratilja Miss Universe.

Facebook
Toni Dalić sreću je pronašao u puštanju glazbe u klubovima

A post shared by Alma Fabulić (@almafabulic) on

Toni Dalić na Facebooku se voli hvaliti poslom kojim se bavi

Fan nogometa je i mlađi sin Bruno, koji je pohađao Prvu privatnu gimnaziju u Varaždinu nakon čega je upisao RIT Croatia, donedavno poznat kao Američka visoka škola za management i tehnologiju koji je ujedno i jedini američki koledž u Hrvatskoj, na kojem za jednu godinu studija treba izdvojiti 6200 eura.

Bruno Dalić (Facebook)

Iako priznaje da mu je žao što je zbog karijere mnoge važne trenutke u životima svojih sinova propustio, Dalić je izgradio kvalitetan odnos s njima, baš kao što je to znao izgraditi s igračima reprezentacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:18