ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Koncert Whitesnakea u Zagrebu je otkazan: ‘Žao nam je što Dino, ponos Hrvatske, neće zapjevati u rodnom gradu‘

Koncert koji se trebao održati na Šalati 2. srpnja otkazan je zbog zdravstvenih problema članova benda

Dino Jelusić i David Coverdale

Legendarni hard rock bend Whitesnake najavio je veliku svjetsku oproštajnu turneju kroz cijelu 2022. godinu, a jedna od destinacija trebao je biti i Zagreb. Whitesnake je na stadionu Šalata trebao nastupiti 2. srpnja, no sada su objavili da se koncert otkazuje.

"Dragi obožavatelji Whitesnakea diljem svijeta: u prvom dijelu naše oproštajne turneje 'rokali' smo diljem svijeta dajući sve što imamo vama, našim fanovima", započeli su svoju objavu na službenoj stranici i dodali da su nažalost pogođeni s nekoliko situacija s kojima su se teško nosili.

image

Dino Jelusić blizak je s članovima grupe Whitesnake

"Naš voljeni vođa benda Reb Beach je prvi 'pao' i propustio nekoliko nastupa sve dok se nije oporavio (i btw, sada je puno bolje). A onda je i legendarni Tommy Aldridge bio sljedeći i nažalost nismo mogli svirati na Rock Imperium Festivalu u Cartageni (jako nam je žao i šaljemo isprike našim španjolskim obožavateljima i prijateljima).

Tommyju je u to vrijeme bilo toliko loše da je po prvi put u svojoj karijeri propustio nastup - DOBRA vijest je da se sada osjeća bolje i želi se tamo vratiti kako bi nastupio za sve vas.

Nažalost, i meni je sada loše. Počeo sam se osjećati loše prije dva dana, a upravo mi je dijagnosticirana infekcija sinusa i dušnika. Liječnik preporučuje pet dana bez pjevanja i strogo mirovanje. Nažalost, to znači da nećemo moći odraditi nadolazeće nastupe u Milanu, Beču i Zagrebu.

Jako mi je žao zbog svih obožavatelja koji su planirali doći pogledati našu oproštajnu turneju u svakome od navedenih gradova - namjera mi je što prije ozdraviti i biti u mogućnosti nastaviti s ostalim nastupima u sklopu naše europske oproštajne turneje. Svi ste u našim srcima", stoji u objavi Davida Coverdalea na službenoj stranici.

Uskoro je objavljen i dodatak.

"Kao što je ranije rečeno, još uvijek imam liječničku naredbu da mirujem u krevetu i da pet dana ne pjevam jer je to potrebno za oporavak od infekciej sinusa. Taj vremenski period uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo, nažalost, morati otkazati i zagrebački koncert.

To nas očito jako žalosti, posebno članove našeg benda kojima su to trebali biti nastupi u rodnim gradovima; Michele Luppi, naš talijanski pastuh veselio se nastupu u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno, tu je i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je želio dati sve od sebe u svom rodnom Zagrebu.

Žao nam je što je otkazivanje nastupa neophodno za naš pokušaj da ozdravimo i da uspijemo dovršiti našu turneju", stoji u novoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:35