JELENA VELJAČA I DRAŽEN ČUČEK

KRAH BRAKA NAŠEG POZNATOG PARA MNOGE JE ŠOKIRAO Od samoga su početka djelovali iznimno skladno, baš nikakav se skandal uz njih nije vezao...

Za javnost su izgledali skladno, no unatoč tom dojmu par već neko vrijeme živi na dvije različite adrese. Papire za razvod su predali...
 Ines Novković / promo

Brak naše poznate producentice i glumice Jelene Veljače i glumca Dražena Čučeka od samog je početka djelovao iznimno skladno. Za medije nisu bili zatvoreni, a uz njih se u četiri godine, koliko je veza trajala, nije vezao baš nikakav skandal ni afera.

Dijete prioritet

Dapače, jedno o drugom govorili su uvijek u superlativima, a kruna ljubavi njihova je uskoro trogodišnja kćerkica Lena. Da je njihova ljubav gotova nije se dalo naslutiti ni na društvenim mrežama, jer producentica i njezin suprug trenutačno surađuju i poslovno. Upravo je Čučeku Veljača dala jednu od glavnih uloga u svojoj novoj seriji "Pogrešan čovjek", u produkciji RTL-a, koja se trenutačno snima u Beogradu. Donedavno su zajedno sa svojom djevojčicom ljetovali na Zlarinu, zajedno su kao obitelj otišli i na set u Beograd.

Jelena i dalje redovito na svom Instagramu objavljuje fotografije, sad je već jasno uskoro bivšeg supruga i njihove mezimice. Iz svih tih razloga, vijest o razvodu para koji je glasio kao jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, šokirala je mnoge. No, ne i njihove najbliže prijatelje koji su za časopis Story potvrdili da par već neko vrijeme ne živi zajedno i da su predali papire za razvod. No, prema svemu sudeći glumac zagrebačkog kazališta Komedija i producentica odlučili su se razići kao prijatelji, a zajednički će, čini se, odgajati i kćerkicu koja trenutačno u Beogradu vrijeme provodi na setu, uz oba roditelja. Za Story je glumačko-producentski par dao i izjavu.

"Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme, zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije. Više izjava na tu temu nećemo davati, u najboljoj namjeri, da zaštitimo njezinu privatnost. Hvala na razumijevanju", stoji u izjavi para.

O razlozima razvoda teško je i nagađati jer izgledalo je kao da supružnici žive u idili. Još donedavno u medijima su isticali koliko im je lijepo i koliko uživaju u zajedničkim trenucima. sama njihova ljubavna priča djelovala je gotovo filmski, a počela je na zajedničkom projektu, kao što je, čini se, i završila. Naime, Jelena i Dražen zaljubili su se dok su glumili ljubavnike, poslije i supružnike u predstavi Toma Stopparda znakovitog imena "Prava stvar", koju su u studenome 2014. izveli čak 30 večeri za redom.

Pričalo se tada da je među glumcima kemija bila itekako vidljiva, a pokazalo se da se prenijela i na stvarni život. Jer kad su odigrali sve predstave, "pravu stvar" nastavili su i privatno. Nije prošlo dugo, a Čuček se iz stana u središtu Zagreba preselio k Jeleni u podsljemensku zonu. Čak se nisu ni trudili skriti činjenicu da im se dogodila ljubav, a za Veljačin 34. rođendan otputovali su u Istanbul. Jelena je često isticala da je u Čučeku pronašla sve ono što, prema njezinu mišljenju, muškarac njezina života treba imati. Često su se mogli vidjeti u šetnji sa svojim ljubimcima, a u lipnju 2015. otkrili su i da će postati roditelji. Iste godine u rujnu su se i vjenčali.

Dražen Čuček tada je prvi put ušao u brak, a Jelena Veljača iza sebe je imala jedan propali, s glumcem Jankom Popovićem Volarićem. Razvod od Janka često je isticala kao poraz, ali kad je u njezin život ušao Čuček, ljubavi je, ali i braku, dala drugu šansu. Inače, veza s Popovićem Volarićem počela je 2007., a na Štefanje 2009. bajkovitim su je vjenčanjem zapečatili. Često su putovali zajedno, ali i bili razdvojeni zbog brojnih poslovnih obaveza, a to je najvjerojatnije 2012. rezultiralo i razvodom i to dok je Veljača bila usred jednog od svojih najvećih projekata, serije "Larin izbor".

Slični interesi

Ozbiljnijih veza nakon Janka Jelena nije imala, sve dok nije počela raditi s Čučekom, koji je, činilo se, zaliječio sve njezine rane od propalog braka. Veljača je često isticala i da bi se voljela ostvariti kao majka, a ta joj se želja ispunila upravo s Čučekom.

Kad se u zimu 2015. rodila njihova Lena, par je roditeljske obaveze, isticala je Jelena, gotovo ravnomjerno rasporedio. Još u svibnju, u intervjuu za naš tjednik Studio hvalila je svog supruga, doduše ponajviše kao oca.

- Ni Dražen ni ja nemamo uobičajene poslove sa standardnim radnim vremenom na koje se možete osloniti, no mislim da baš zbog toga imamo više vremena za Lenu. Istina, kad primjerice, Dražen priprema Hitlera, opsadno je stanje doma dva mjeseca jer ima šest sati na dan probe i tri sata je na sceni s gomiletinom teksta.

Ali to su dva mjeseca života, a poslije šest mjeseci ima predstave navečer i može biti cijeli dan s djetetom. A što se tiče Dražena kao roditelja, očito sam uistinu dobro procijenila - on je kao tata dosegnuo razinu koja je impresivna i koja bi trebala biti pokazatelj svim očevima - s puno je ponosa prije nekoliko mjeseci isticala Jelena, usput poručivši svim parovima koji imaju tu mogućnost da oboje koriste porodiljni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:32